ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Ακόμα μια νέα μάρκα στην Ελλάδα: Η Κορεάτικη KGM έρχεται άμεσα με πολύ δυνατή συνεργασία

KGM Torres
KGM Torres KGM

Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με την κορεατική KGM, που είναι “συνέχεια” της γνωστής μας από το παρελθόν, SsangYong.

Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. με την τεράστια ιστορία στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα και όχι μόνο, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με την KGM, η οποία σχεδιάζει, εξελίσσει, παράγει και διαθέτει μια ευρεία γκάμα αυτοκινήτων στην παγκόσμια αγορά. Η KGM είναι μια εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στον χώρο του αυτοκινήτου. Αποτελεί συνέχεια της γνωστής και στην Ελλάδα κορεατικής SsangYong και η ιστορία της ξεκινά το 1954.

KGM Korando
KGM Korando KGM


Με 70 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή οχημάτων και βάση της την Νότιο Κορέα, η KGM συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται διαρκώς. Φημισμένη για την υψηλή ποιότητα κατασκευής, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές της τιμές, η KGM διαθέτει μια ευρεία γκάμα αυτοκινήτων, από αυτοκίνητα πόλης και compact SUV, έως σκληροτράχηλα pick-up.

KGM Musso
KGM Musso KGM


Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά σε μια πρώτη εμφάνιση τα αυτοκίνητα της KGM στην επερχόμενη έκθεση αυτοκινήτων “Auto Athina 2024”, στις αρχές Οκτωβρίου, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα για τις τιμές και τις προδιαγραφές των μοντέλων, καθώς και για το Δίκτυο Εμπόρων που θα διαθέτουν τα μοντέλα της KGM ανά την Ελλάδα.

Από τις 5 έως και τις 13 Οκτωβρίου 2024, το υπερσύγχρονο διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo υποδέχεται την “Auto Athina 2024” τη μοναδική εκθεσιακή γιορτή του Αυτοκινήτου, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για τον κλάδο στην Ελλάδα. Η “Auto Athina 2024” θα είναι η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.

KGM Tivoli
KGM Tivoli KGM


Η “Auto Athina 2024” αποτελεί πρωτοβουλία των διοργανωτών της έκθεσης “Αυτοκίνηση” και του event “Mobility”, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και την πολύχρονη εμπειρία τους στον εκθεσιακό χώρο του αυτοκινήτου, για τη δημιουργία του νέου, καινοτόμου και σύγχρονου εκθεσιακού θεσμού. Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και θα λειτουργεί έως και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024.

TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ KGM ΝΙΚ.. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ