ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Αναβαθμίσεις για τα μοντέλα της BMW- Από το φθινόπωρο νέες εκδόσεις και βελτιωμένες λειτουργίες

BMW M5 Touring
BMW M5 Touring BMW

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά το λανσάρισμα της νέας BMW Σειράς 1, από την εταιρεία ανακοινώνονται δύο ακόμα παραλλαγές του μοντέλου που θα είναι διαθέσιμες από τον Νοέμβριο, ενώ υπάρχουν και αναβαθμίσεις σε άλλα μοντέλα.

Η γκάμα των συστημάτων κίνησης για τις BMW i5 Touring και BMW Σειρά 5 Touring θα διευρυνθεί με την προσθήκη μιας ακόμη αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης, μιας plug-in-υβριδικής παραλλαγής και ενός τετρακύλινδρου βενζινοκίνητου μοντέλου. Επιπλέον, νέες ζάντες, χρώματα και επενδύσεις στην καμπίνα, θα είναι διαθέσιμα για τις Σειρά 1, Σειρά 5, X2 και Σειρά 2 Active Tourer.

BMW 1 Series
BMW 1 Series BMW


Η αύξηση της ισχύος φόρτισης κατά 50% θα βελτιστοποιήσει τις δυνατότητες οδήγησης χωρίς εκπομπές ρύπων των plug-in υβριδικών εκδόσεων της BMW Σειράς 5 και της BMW X5, καθώς και της νέας BMW M5. Καινοτόμες λειτουργίες ψυχαγωγίας όπως video streaming και in-car gaming θα είναι επίσης διαθέσιμες για άλλα μοντέλα BMW από το φθινόπωρο του 2024.

BMW X5 Neue
BMW X5 Neue BMW


Οι νέες λειτουργίες θα προσφέρονται και πάλι μέσω απομακρυσμένων αναβαθμίσεων λογισμικού. Άξια μνείας είναι η δυνατότητα ψηφιακής πληρωμής καυσίμου και η βελτιστοποιημένη αναζήτηση και επιλογή σταθμών φόρτισης για οχήματα με BMW Operating System 9. Επιπλέον, με τα ψηφιακά κλειδιά των αυτοκινήτων θα καθίσταται δυνατή η εκχώρηση διαβαθμισμένων δικαιωμάτων.

BMW i5 eDrive
BMW i5 eDrive BMW


Από τον Νοέμβριο του 2024, η νέα BMW 116 θα προσφέρει μία ακόμα πιο οικονομική πρόσβαση στην οδηγική απόλαυση στο premium τμήμα της compact κατηγορίας, προσθέτοντας έναν τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων στη νέα BMW Σειρά 1. Η μέγιστη ισχύς των 122 hp και η μέγιστη ροπή των 230 Nm, μεταδίδονται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός επτατάχυτου Steptronic με διπλό συμπλέκτη που ανήκει στον βασικό εξοπλισμό.

BMW Uno in car
BMW Uno in car BMW


Η νέα BMW 116 έχει επιτάχυνση 0 - 100 km/h σε 9,8 δευτερόλεπτα. Η BMW Σειρά 1 αποκτά επίσης μια νέα έκδοση με τετρακίνηση. Η νέα BMW 123 xDrive τροφοδοτείται με μια εξηλεκτρισμένη, τετρακύλινδρη μονάδα κίνησης με ήπια υβριδική τεχνολογία 48V. Η συνολική ισχύς των 160 kW/218 hp προέρχεται από έναν βενζινοκινητήρα με απόδοση 150 kW/204 hp και έναν ενσωματωμένο ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 14 kW/19 hp.

BMW 1 Series
BMW 1 Series BMW


Η άμεση απόκριση του κινητήρα, η οποία είναι ιδιαίτερα αισθητή κατά την εκκίνηση προσφέροντας παράλληλα μια στιγμιαία αύξηση ισχύος στις μεσαίες στροφές, βοηθά τη νέα BMW 123 xDrive να επιταχύνει από τα 0 στα 100 km/h σε 6,3 δευτερόλεπτα. Το πακέτο τεχνολογίας M Technology Package θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για τη νέα BMW M135 xDrive από τον Νοέμβριο του 2024.

TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW BMW ΣΕΙΡΑ 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ