ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Αυτά είναι τα νέα του BMW Group στο Παρίσι- Δύο παγκόσμιες πρεμιέρες MINI και πρωτότυπα της BMW

Mini John Cooper
Mini John Cooper BERNHARD FILSER

Παράλληλα με το λανσάρισμα στην αγορά των νέων μοντέλων BMW Σειρά 1, BMW X3 και BMW M5, το BMW Group παρουσιάζει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2024 τα επόμενα βήματα της συνεπούς προϊοντικής στρατηγικής του.

Στο επίκεντρο βρίσκονται οι παγκόσμιες πρεμιέρες των πρώτων αμιγώς ηλεκτροκίνητων μοντέλων MINI John Cooper Works και η πρώτη κοινή εκθεσιακή εμφάνιση των τελευταίων πρωτοτύπων της BMW Neue Klasse, η οποία θα μπει σε μαζική παραγωγή το 2025. Τα δύο ΜΙΝΙ μοντέλα μεταφέρουν αβίαστα στο δρόμο την αγωνιστική τεχνογνωσία που αποκτήθηκε στις πίστες.

BMW Vision Neue Kl
BMW Vision Neue Kl BMW


Εκτός από την αποκλειστική, σπορ σχεδίαση και τα βελτιστοποιημένα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά που αναβαθμίζουν την οδήγηση, οι φίλοι της MINI μπορούν να προσβλέπουν στην ευέλικτη συμπεριφορά που αποτελεί σήμα κατατεθέν της μάρκας. Η επέκταση της ηλεκτροκίνησης στα μοντέλα John Cooper Works της MINI δείχνει πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει το BMW Group την ηλεκτρική κινητικότητα ως στρατηγική κατεύθυνση.

Την ίδια στιγμή, η Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2024 αποτελεί την ιδανική αφετηρία για ακόμη πιο εντατική επικοινωνία ενόψει της έλευσης της BMW Neue Klasse, η οποία θα μπει στην παραγωγή το 2025. Η BMW Vision Neue Klasse είναι ένα σπορ ηλεκτρικό σεντάν της premium μεσαίας κατηγορίας. Η BMW Vision Neue Klasse X μεταφέρει τη φιλοσοφία και την τεχνολογία της μελλοντικής γενιάς οχημάτων στην κατηγορία Sports Activity Vehicle.

Mini JC
Mini JC MINI


Τα δύο μοντέλα χαρακτηρίζονται από μια καθαρή, λιτή σχεδιαστική γλώσσα Στο εσωτερικό, η επόμενη γενιά του BMW iDrive παρέχει διαισθητική αλληλεπίδραση μεταξύ οδηγού και οχήματος. Ο συνδυασμός των BMW Panoramic Vision, 3D Head-Up Display και Central Display, μαζί με το νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, επαναπροσδιορίζουν μέσα από το αυτοκίνητο τη φιλοσοφία οδήγησης μιας BMW.

Παράλληλα η BMW λανσάρει το πρώτο υδρογονοκίνητο μοντέλο ευρείας παραγωγής, το οποίο θα είναι στην αγορά το 2028. Μετά τις επιτυχημένες δοκιμές σε όλο τον κόσμο του πιλοτικού στόλου οχημάτων BMW iX5 Hydrogen, το BMW Group προετοιμάζεται τώρα για την μαζική παραγωγή υδρογονοκίνητων οχημάτων το 2028. Το μοντέλο παραγωγής θα ενσωματωθεί απρόσκοπτα στο υπάρχον χαρτοφυλάκιο προϊόντων της BMW.

BMW Paris
BMW Paris BMW


Το υδρογόνο αναγνωρίζεται ως μια πολλά υποσχόμενη πηγή ενέργειας για το μέλλον, η οποία, ως ένας αποτελεσματικός τρόπος αποθήκευσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, συμβάλλει στην εξισορρόπηση της προσφοράς και της ζήτησης. Αυτό επιτρέπει μια πιο σταθερή και αξιόπιστη ενσωμάτωση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο ενεργειακό δίκτυο.

Το BMW Group παρουσιάζει επίσης το πλήρες χαρτοφυλάκιο των αμιγώς ηλεκτρικών προϊόντων BMW και MINI στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2024. Περιλαμβάνει πλέον περισσότερα από 15 μοντέλα, τα οποία καλύπτουν όλα τις βασικές κατηγορίες της αγοράς. Το εκθεσιακό περίπτερο του BMW Group στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2024 καλύπτει έκταση 1.300 τετραγωνικών μέτρων. Η έκθεση του Παρισιού θα είναι ανοιχτή έως τις 20 Οκτωβρίου.

TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW GROUP MINI BMW
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ