ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Αυτές είναι οι δύο εκδόσεις αμαξώματος της νέας 3άρας της BMW

BMW Σειρά 3
BMW Σειρά 3 BMW GROUP

Εδώ και σχεδόν 50 χρόνια, η BMW Σειρά 3 αποτελεί τον πυρήνα της μάρκας BMW, καθώς ενσαρκώνει την επιτομή της σπορ οδηγικής απόλαυσης στην premium μεσαία κατηγορία.

Ο χαρακτήρας της σημερινής γενιάς της BMW Σειράς 3 αποτελεί ένα διαρκές case study ασταμάτητης προόδου. Στις εκτενείς τροποποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν το MY 2022 σε επίπεδο σχεδίασης, συστημάτων κίνησης, ψηφιοποίησης και εξοπλισμού έρχεται να προστεθεί τώρα μία νέα σειρά μέτρων αναβάθμισης που προάγουν την ελκυστική εμφάνιση και τον πρωτοποριακό χαρακτήρα του αυτοκινήτου σε νέα επίπεδα.

BMW Σειρά 3
BMW Σειρά 3 BMW


Οι νέες μπαταρίες υψηλής τάσης αυξάνουν την μέγιστη ηλεκτρική αυτονομία των plug-in-υβριδικών μοντέλων σε 101 χιλιόμετρα στον κύκλο WLTP. Η νέα ρύθμιση του πλαισίου ενισχύει περαιτέρω την ισορροπία μεταξύ της σπορ δύναμης και της άνεσης. Όσον αφορά την ψηφιοποίηση, το BMW Operating System 8.5 αποτελεί τη βάση για άκρως διαισθητικό και άνετο χειρισμό μέσω του αναβαθμισμένου BMW iDrive με QuickSelect.

BMW Σειρά 3
BMW Σειρά 3 BMW GROUP

Αυτές οι νέες τεχνολογικές εξελίξεις συνοδεύονται από ακριβείς σχεδιαστικές τροποποιήσεις στο εξωτερικό και το εσωτερικό. Τα νέα εξωτερικά χρώματα και οι ζάντες ελαφρού κράματος τονίζουν τον αέρα σπορ κομψότητας που αποπνέουν τα μοντέλα Sedan και Touring. Στο εσωτερικό, τα νέας σχεδίασης τιμόνια και ο πίνακας οργάνων, καθώς και τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά εξοπλισμού.

BMW Σειρά 3
BMW Σειρά 3 BMW GROUP


Η νέα BMW Σειρά 3 Sedan και η νέα BMW Σειρά 3 Touring θα κυκλοφορήσουν στις παγκόσμιες αγορές, με σταδιακή έναρξη της παραγωγής τον Ιούλιο του 2024. Και τα δύο μοντέλα θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο του BMW Group στο Μόναχο. Η BMW Σειρά 3 Sedan θα παράγεται επίσης στο εργοστάσιο του BMW Group στο San Luis Potosí στο Μεξικό.

BMW Σειρά 3
BMW Σειρά 3 BMW GROUP


Η νέα BMW Σειρά 3 Sedan για την κινεζική αγορά θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Tiexi στη Shenyang, το οποίο διαχειρίζεται η κοινοπραξία BMW Brilliance Automotive (BBA). Οι σημαντικότερες αγορές για τη νέα BMW Σειρά 3 είναι εκείνες της Κίνας, της Γερμανίας, της Μεγάλης Βρετανίας και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και οι ΗΠΑ.

TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW BMW ΣΕΙΡΑ 3
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ