ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Αυτή είναι η νέα αγωνιστική BMW της M Motorsport- Για υψηλές επιδόσεις στους ιδιώτες αγωνιζόμενους

BMW M Motorsport
BMW M Motorsport BMW

Ήδη η BMW εξελίσσει το νέο της “εισαγωγικό” μοντέλο για αγωνιστική χρήση από ιδιώτες και ιδιωτικές ομάδες της σεζόν 2026 και όλα δείχνουν πως το αποτέλεσμα θα είναι συναρπαστικό.

Αυτή τη στιγμή, οι μηχανικοί της BMW M Motorsport εργάζονται για την ανάπτυξη ενός νέου αυτοκινήτου που θα ολοκληρώσει το χαρτοφυλάκιο των προτάσεών της για πελατειακή χρήση σε αγώνες ως μοντέλο εισόδου στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

BMW M Motorsport
BMW M Motorsport BMW


Με τις BMW M235i Racing, BMW M240i Racing και BMW M2 CS Racing, τα προσιτά και τεχνικά εξελιγμένα entry-level αγωνιστικά αυτοκίνητα αποτελούν παράδοση στην BMW M Motorsport, λειτουργώντας ως το τέλειο σκαλοπάτι για τις υψηλότερες κατηγορίες GT4 και GT3.

Επί του παρόντος, οι μηχανικοί της BMW M Motorsport εργάζονται για την ανάπτυξη ενός νέου αυτοκινήτου που θα ολοκληρώσει το χαρτοφυλάκιο των προτάσεών της για πελατειακή χρήση σε αγώνες ως μοντέλο εισόδου στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

BMW M Motorsport
BMW M Motorsport BMW


Οι μηχανικοί εργάζονται ήδη εντατικά σε αυτό το πρώιμο στάδιο εξέλιξης για τη βέλτιστη προετοιμασία του αυτοκινήτου που προορίζεται για χρήση από τους πελάτες, για τους οποίους η BMW M Motorsport αποδεικνύεται ιδιαίτερα “ευαίσθητη”. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του μοντέλου θα ανακοινωθούν αργότερα.

TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW BMW M MOTORSPORT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ