ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Αυτή είναι η προηγμένη νέα γκάμα επαγγελματικών μοντέλων της Peugeot

Peugeot Comm
Peugeot Comm PEUGEOT

Η Peugeot γράφει ιστορία ανανεώνοντας ταυτόχρονα ολόκληρη τη γκάμα των επαγγελματικών της οχημάτων.

Πιο οικονομικά και πιο αποτελεσματικά από ποτέ, τα νέα E-Pertner, E-Expert και E-Boxer αποτελούν μέρος της στρατηγικής της γκάμας της Peugeot, για πλήρη εξηλεκτρισμό όλων της των μοντέλων. Η Peugeot θα προσφέρει την πληρέστερη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Η μάρκα έχει δεσμευτεί να προσφέρει μέχρι το 2025, μια ηλεκτρική έκδοση για κάθε μοντέλο στη γκάμα της, και να γίνει μία 100% ηλεκτρική μάρκα στην Ευρώπη, μέχρι το 2030.

Peugeot Comm
Peugeot Comm PEUGEOT


Αναβαθμισμένη σχεδίαση, ακόμα περισσότερη οδηγική απόλαυση και ασφάλεια, αυτονομία έως και 330 χλμ. με μηδενικές εκπομπές, αντλία θερμότητας για απόλυτη άνεση και ταυτόχρονη βελτίωση της απόδοσης. Το νέο Peugeot E-Partner έχει γίνει ο ιδανικός συνεργάτης για τους απαιτητικούς επαγγελματίες. Το νέο E-Partner προσφέρει πλέον αυτονομία έως και 330km.

Η τοποθέτηση των μπαταριών στο δάπεδο, διατηρεί ακέραια τη χωρητικότητα του χώρου φόρτωσης. Ο ωφέλιμος όγκος είναι έως 4,4μ3, ενώ το ωφέλιμο φορτίο 780kg και η ικανότητα ρυμούλκησης στα 750kg, αποτελούν σημεία αναφοράς στην κατηγορία. Η καμπίνα των επιβατών διαθέτει νέο ταμπλό που προσφέρει καλύτερη εργονομία και ποιότητα κατασκευής.

Το Peugeot i-Cockpit, στο επάνω κεντρικό τμήμα του διαθέτει μια νέα οθόνη αφής 10 ιντσών υψηλής ευκρίνειας. Το τιμόνι περιλαμβάνει πλέον χειριστήρια για το ηχοσύστημα, το cruise control και paddles για την επιλογή του επιπέδου αναγεννητικής πέδησης. Και τέλος, τα καθίσματα έχουν ταπετσαρίες από ένα νέο ύφασμα που είναι ανθεκτικότερο, αλλά και πιο κομψό.

Το Peugeot E-Partner και το 100% ηλεκτρικό κινητήριο σύνολό του αποδίδει μέγιστη ισχύ 136hp και ροπή 270Nm, σε συνδυασμό με μία μπαταρία των 50 kWh. Ο Οδηγός έχει πάντα στη διάθεσή του τρία διαθέσιμα προγράμματα οδήγησης: Eco για μέγιστη αυτονομία, Power για μέγιστη απόδοση με πλήρες φορτίο, και Normal. Για τη βελτιστοποίηση της αυτονομίας, το νέο μοντέλο εφοδιάζεται και με σύστημα αναγεννητικής πέδησης με τρία διαφορετικά επίπεδα έντασης.

Peugeot Comm
Peugeot Comm PEUGEOT


Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό είναι η αντλία θερμότητας που βελτιώνει την άνεση των επιβατών, ενώ συμβάλλει στην αποδοτικότητα - και επομένως στην αυτονομία - του νέου μοντέλου. Με ενσωματωμένο τριφασικό φορτιστή 11kW, το E-Partner επιτυγχάνει αποτελεσματική φόρτιση, ανεξάρτητα από τη διαθέσιμη υποδομή. Η ταχεία φόρτιση από παροχή συνεχούς ρεύματος (DC) προσφέρει 100kW.

Το νέο Peugeot E-Expert κάνει ένα ακόμη βήμα προς την τελειότητα, σε ότι αφορά την εξυπηρέτηση του επαγγελματία, με ανανεωμένη σχεδίαση, βελτιωμένη οικονομία, τελευταίας γενιάς δυνατότητες συνδεσιμότητας, και πιο εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης. Αυτό το compact van διατηρεί επίσης τη στιβαρότητα, την ευελιξία και την οδηγική απόλαυση που το έχουν κάνει τόσο επιτυχημένο μεταξύ των επαγγελματιών.

Το Peugeot E-Expert αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία των 100% ηλεκτρικών compact van, και τώρα κάνει ένα ακόμη βήμα εμπρός, τόσο από άποψη σχεδιασμού όσο και τεχνολογίας. Το νέο E-Expert προσφέρει πλέον αυτονομία έως και 350km. Με την μπαταρία κάτω από το δάπεδο, ώστε να μην επηρεάζει τη χωρητικότητα ή τον όγκο φόρτωσης, το μοντέλο έχει διατηρήσει τη χωρητικότητα και την ευελιξία, που το έχουν κάνει τόσο επιτυχημένο.

Έχει ωφέλιμο όγκο έως 6,6μ3, ωφέλιμο φορτίο 1.263κιλά και ικανότητα έλξης 1.000 κιλά. Το νέο E-Expert είναι ευχάριστο, εύκολο, και χωρίς άγχος στην οδήγηση χάρη στον κύκλο στροφής των 12,4 μέτρων μεταξύ πεζοδρομίων (Standard έκδοση) και το περιορισμένο ύψος των 1,90μ. που σημαίνει ότι μπορεί να κινηθεί με άνεση σε οποιοδήποτε υπόγειο γκαράζ.

Peugeot Comm
Peugeot Comm PEUGEOT


Για να προσφέρει περισσότερες επιλογής, η Peugeot προσφέρει το E-Expert με δύο τύπους μπαταριών. Το E-Expert με την μπαταρία των 50kWh προσφέρει έως και 230km αυτονομίας, ενώ η έκδοση με την μπαταρία των 75kWh, προσφέρει τώρα αυτονομία έως και 350km, καθιστώντας το απίστευτα ευέλικτο ανεξάρτητα από το τύπο του σασί. Για τη βελτιστοποίηση της αυτονομίας, το υπάρχει και εδώ, το σύστημα αναγεννητικής πέδησης σε τρία στάδια λειτουργίας.

Το νέο Peugeot E-Expert διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις: Standard (L2H1) 4.98 ή Long 5.33μ. van (L3H1). Η έκδοση Hydrogen του νέου E-Expert θα επιτυγχάνει πλέον αυτονομία έως και 400km. Έχει σχεδιαστεί γύρω από μια λύση "mid-power plug-in hydrogen fuel cell electric", η οποία συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του υδρογόνου, της τεχνολογίας μπαταριών και της ηλεκτροκίνησης.

Επιπλέον, η Peugeot προσφέρει μια μεγάλη γκάμα Expert εξοπλισμένων με κινητήρες BlueHDi 120 ή 145 ίππων σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, και BlueHDi 180 ίππων με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Το τελευταίο διατίθεται και στην έκδοση BlueHDi 145hp. Με το εκπληκτικό 100% ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο ισχύος 270hp και αυτονομία έως και 420km, το Peugeot E-Boxer μπαίνει σε μια νέα εποχή.

Με οδηγική άνεση και ασφάλεια που ανοίγουν νέους δρόμους στην κατηγορία του, το νέο E-Boxer είναι περισσότερο από ποτέ ο ιδανικός σύμμαχος για επαγγελματίες που επιθυμούν επιδόσεις και ελευθερία κινήσεων. ο νέο E-Boxer προσφέρει εξαιρετικές ηλεκτρικές επιδόσεις διατηρώντας παράλληλα τα χαρακτηριστικά που το έχουν κάνει τόσο επιτυχημένο στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η τοποθέτηση της μπαταρίας κάτω από το δάπεδο του αυτοκινήτου διατηρεί ακέραιο τον όγκο του χώρου φόρτωσης , ο οποίος μπορεί να φτάσει τα 17μ3, και ωφέλιμο φορτίο έως και 1.500 kg. Αυτή η επιλογή σημαίνει επίσης ότι το νέο E-Boxer προσφέρεται ως μία τέλεια λύση για ευρύ φάσμα διασκευών που απαιτούνται από πολλούς επαγγελματίες πελάτες. Στο νέο Peugeot E-Boxer έχουν γίνει πολλές αλλαγές.

Συγκεκριμένα, το εξωτερικό του στυλ ενισχύει τη στιβαρή και ελκυστική σχεδίασή του, βελτιστοποιώντας παράλληλα και την αεροδυναμική του απόδοση: εμπρός προφυλακτήρας, επανασχεδιασμένοι πλευρικοί καθρέφτες και νέα μάσκα στο χρώμα του αμαξώματος που ενσωματώνει αυτόματα ελεγχόμενα πτερύγια για τη ρύθμιση της ροής του αέρα.

Το νέο Peugeot E-Boxer έχει νέα full LED εμπρός φωτιστικά σώματα και επανασχεδιασμένα πίσω φώτα. Και, όπως και η υπόλοιπη γκάμα Peugeot, διαθέτει το νέο σήμα της μάρκας. Το εσωτερικό του E-Boxer έχει τροποποιηθεί σημαντικά, με νέα σχεδίαση που γίνεται ορατή στο τιμόνι, τον πίνακα οργάνων, το ταμπλό, τα υφάσματα στις ταπετσαρίες των καθισμάτων και τα πάνελ των θυρών.

Το νέο Peugeot E-Boxer διατίθεται σε 3 αμαξώματα. Κλειστά Van διαθέσιμα σε δύο μήκη (L3, L4) και 2 ύψη L2, L3) με όγκο φόρτωσης από 13 έως 17μ3, Pick-up (ανοικτού τύπου) και Chassis (πλαίσιο μονής καμπίνας) διαθέσιμα σε 2 μήκη L2 και L3. Εκτός από το νέο E-Boxer η Peugeot προσφέρει επίσης μια μεγάλη γκάμα μοντέλων Boxer με τον κινητήρα 2.2 BlueHDi σε 3 επίπεδα ισχύος - 120, 140 και 180 ίππους - σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Ένα εντελώς νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων είναι διαθέσιμο με τους κινητήρες των 140 και των 180 ίππων. Για την υποστήριξη των πελατών, στην γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων Peugeot προσφέρεται η εφαρμογή MyPeugeot για smartphone, με πρόσθετες δυνατότητες και δικτυωμένες υπηρεσίες στα νέα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα της γκάμας της Peugeot.

TAGS ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ PEUGEOT AUTOMOBILES PEUGEOT ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ