ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

Αυτό είναι το νέο μικρό ηλεκτρικό με SUV χαρακτηριστικά της Hyundai

Hyundai Inster Teaser
Hyundai Inster Teaser HYUNDAI

Η Hyundai αποκάλυψε το Inster, που είναι το νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της κατηγορίας Α με εμφάνιση που παραπέμπει σε SUV και εξαιρετικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά.

Η Hyundai αποκάλυψε τις πρώτες επίσημες εικόνες teaser του νέου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της κατηγορίας Α, του Hyundai Inster. Οι εικόνες αποκαλύπτουν ένα στιβαρό και συμπαγές προφίλ SUV με φώτα ημέρας LED, φλας με γραφικά pixels και πίσω φανάρια που καθορίζουν τη σχεδίαση του νέου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου.

Hyundai Inster Teaser
Hyundai Inster Teaser HYUNDAI


Το όνομα προέρχεται από τις λέξεις «οικείο» και «καινοτόμο», αντικατοπτρίζει την εξέλιξη από το βενζινοκίνητο Casper, που παρουσιάστηκε το 2021 και διατίθεται αποκλειστικά στην αγορά της Κορέας. Το Hyundai Inster θα θέσει νέα πρότυπα όσον αφορά την γκάμα, τις καινοτόμες τεχνολογίες και τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας της μάρκας.

Hyundai Inster Teaser
Hyundai Inster Teaser HYUNDAI


Με τον τρόπο αυτό, θα επαναπροσδιοριστούν οι προσδοκίες των αγοραστών από ένα όχημα αυτής της κατηγορίας. Η Hyundai υπογραμμίζει την αναμενόμενη μέγιστη αυτονομία του Inster στα 355 χλμ. (κατά WLTP) με μία μόνο φόρτιση. Το Hyundai Inster κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο πλαίσιο του Busan International Mobility Show αργότερα αυτόν τον μήνα.

Hyundai Inster Teaser
Hyundai Inster Teaser HYUNDAI


Θυμίζουμε πως από το 2021, η Hyundai Motor Company εδραίωσε τη θέση της ως ηγέτης στην εποχή της ηλεκτροκίνησης με το λανσάρισμα του πλήρως ηλεκτρικού μεσαίου μεγέθους CUV IONIQ 5, που βασίζεται στην καινοτόμο πλατφόρμα Electric Global Modular Platform (E-GMP) του Hyundai Motor Group.

TAGS ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ HYUNDAI INSTER ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ SUV ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ