ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

BMW: Διαγωνισμός σχεδίασης με χρηματικά έπαθλα

BMW 1 Series
BMW 1 Series BMW

Για το ντεμπούτο της νέας BMW Σειράς 1 στο Rocket League. η BMW και η Epic Games εγκαινιάζουν έναν διαγωνισμό σχεδίασης αυτοκόλλητων εν όψει της 16ης σεζόν του παιχνιδιού.

Με την επερχόμενη 16η σεζόν του Rocket League, η νέα BMW Σειρά 1 θα κάνει ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο στο δημοφιλές διαδικτυακό βιντεοπαιχνίδι της Epic Games. Το Rocket League είναι ένα γεμάτο δράση παιχνίδι ποδοσφαίρου με αυτοκίνητα, στο οποίο οι παίκτες προσπαθούν να κλωτσήσουν μια μπάλα στο τέρμα του αντιπάλου χρησιμοποιώντας διάφορα πυραυλοκίνητα οχήματα.

BMW 1 Series-Rocket League
BMW 1 Series-Rocket League BMW


Οι παίκτες μπορούν να αγωνιστούν μόνοι τους ή σε ομάδες έως τριών ατόμων, χρησιμοποιώντας έξυπνες στρατηγικές και θεαματικά ακροβατικά για να κατακτήσουν τη νίκη. Πριν από την έναρξη της 16ης σεζόν, η BMW και η Epic Games ξεκινούν έναν διαγωνισμό και καλούν την παγκόσμια κοινότητα των gamers να σχεδιάσουν ένα αυτοκόλλητο για τη νέα BMW Σειρά 1 σύμφωνα με τις προσωπικές τους επιθυμίες.

Το καλύτερο σχέδιο του διαγωνισμού Rocket League x BMW Decal Design Contest θα ενσωματωθεί στη συνέχεια στο παιχνίδι στο μέσον της σεζόν. Για να ενισχύσουν τον ενθουσιασμό για την έναρξη της 16ης σεζόν ο διάσημος προγραμματιστής παιχνιδιών και ο κατασκευαστής πολυτελών αυτοκινήτων συνδυάζουν το ντεμπούτο της νέας BMW Σειράς 1 με τον διαγωνισμό σχεδίασης αυτοκόλλητων.

Μέχρι τις 30 Αυγούστου του 2024, οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους σχέδιο Rocket League Decal για τη νέα BMW Σειρά 1. Στους συμμετέχοντες προσφέρονται δισδιάστατα σκίτσα που απεικονίζουν το αυτοκίνητο από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν τα πρότυπα από τη διεύθυνση b.mw/DecalContest και να τα προσαρμόσουν χρησιμοποιώντας εργαλεία της επιλογής τους.

Είτε ψηφιακά στον υπολογιστή, είτε με μολύβι, λάδι ή ακουαρέλα, η δημιουργικότητα δεν έχει όρια. Τα ολοκληρωμένα σχέδια μπορούν να υποβληθούν μέσω των κοινωνικών δικτύων Instagram και X χρησιμοποιώντας τα hashtags #RocketLeagueBMWDecalContest και # Contest. Στα μέσα Οκτωβρίου, τα καλύτερα σχέδια θα επιλεγούν κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης των βραβείων.

BMW 1 Series-Rocket League
BMW 1 Series-Rocket League BMW


Οι τρεις πρώτοι θα λάβουν χρηματικά έπαθλα ύψους 3.000 δολαρίων (νικητής), 2.000 δολαρίων (2η θέση) και 1.000 δολαρίων (3η θέση). Το σχέδιο που θα κερδίσει θα είναι διαθέσιμο αμέσως μετά από μια ενημέρωση κώδικα στο μέσο της σεζόν στο Rocket League για όλους τους παίκτες που έχουν ήδη αγοράσει τη νέα BMW Σειρά 1 μέσω του Rocket Pass Premium.

TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW BMW ΣΕΙΡΑ 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ