ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Δες από κοντά και οδήγησε τα νέα MINI στο The Hellinikon Experience Park

THE MINI DAYS
THE MINI DAYS MINI

Οι φίλοι της μάρκας αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να πάρει μια πρώτη γεύση από τα νέα μοντέλα της ΜΙΝΙ και να μάθει τα πάντα για αυτά.

Το συναρπαστικό οδηγικό event της ΜΙΝΙ είναι γεγονός με το THE MINI DAYS που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο The Hellinikon Experience Park.

THE MINI DAYS
THE MINI DAYS MINI


Τα νέα μέλη της οικογένειας ΜΙΝΙ περιμένουν τους φίλους της Βρετανικής μάρκας και επισκέπτες του φιλόξενου πάρκου να τα γνωρίσουν από κοντά και να ζήσουν μία μοναδική διασκεδαστική εμπειρία οδήγησης υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων εκπαιδευτών μέχρι και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024.

THE MINI DAYS
THE MINI DAYS MINI


Το περιπετειώδες νέο MINI Countryman (σε έκδοση C και στην πιο ισχυρή έκδοση John Cooper Works που αποδίδει 300 hp), το πρώτο Αμιγώς Ηλεκτρικό MINI Countryman, το νέο 3θυρο MINI Cooper και σε Πανελλαδική Πρεμιέρα, το νέο Αμιγώς Ηλεκτρικό MINI Cooper, έχουν δημιουργήσει έντονο ενθουσιασμό στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του TheHellinikon Experience Park.

THE MINI DAYS
THE MINI DAYS MINI


Για να ζήσετε τη διασκέδαση ΜΙΝΙ στο MAXIMUM, με το ΤΗΕ ΜΙΝΙ DAYS και για να ενημερωθείτε γιατις διαθέσιμες ώρες των test drives, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.mini.com.gr

TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ MINI MINI COUNTRYMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ