ΑΓΟΡΑ

Δες και διάλεξε: Αυτά είναι τα τρία καλύτερα SUV με "ταβάνι" τα 20 χιλιάρικα

MG ZS
MG ZS MG

Η πιο “hot” κατηγορία της αγοράς, όχι μόνο στην Ελλάδα, είναι αυτή που αφορά στα SUV μοντέλα που δίνουν το κάτι παραπάνω σε δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου και μόνο από την αυξημένη τους απόσταση από το έδαφος και εδώ έχουμε τις τρεις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν “λόγω τιμής”.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από τα επίσημα στοιχεία που αφορούν στις πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων, η τάση παραμένει να είναι υπέρ των SUV και των Crossover σε όλες τις κατηγορίες μεγέθους. Λίγα είναι τα μοντέλα που καταφέρνουν και συνδυάζουν ένα πολύ καλό συνολικό προφίλ που τα καθιστούν αξιόλογες περιπτώσεις, με λογικό κόστος απόκτησης και εδώ σας έχουμε αλφαβητικά τα τρία που ξεχωρίζουν.

MG ZS- Από 18.950 ευρώ

MG ZS
MG ZS MG

Μόνο και μόνο για το γεγονός πως πρόκειται για ένα μοντέλο που “ξεχωρίζει” σε επίπεδο μεγέθους και προσφερόμενων χώρων, το MG ZS είναι μια από τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς αυτή τη στιγμή, σε ένα “πακέτο” τιμής και εξοπλισμού που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο. Το MG ZS είναι ένα πολύ καλά κατασκευασμένο μοντέλο, το οποίο προσφέρει ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά σε σχέση με την τιμή του.

Η βασική του έκδοση εφοδιάζεται με ένα 1.500άρη κινητήρα απόδοσης 106 ίππων που είναι επαρκής για τις ανάγκες του αυτοκινήτου σε κάθε περίπτωση. Η άνετη ανάρτηση εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα στη μετακίνηση όλων των επιβατών, κάτι το οποίο ενισχύεται και από τα υλικά της καμπίνας, που από την πρώτη κιόλας επαφή μαζί τους, αποδεικνύονται ιδιαίτερα “πειστικά” για την αντοχή τους στο χρόνο.

Seat Arona- Aπό 19.490 ευρώ

Seat Arona
Seat Arona SEAT


Με τον τρικύλινδρο χιλιάρη κινητήρα που αποδίδει 95 ίππους στη έκδοση των 19.490 ευρώ (με ένα χιλιάρικο ακόμα “μπαίνει” κανείς σε εκδόσεις με 115 ίππους από τον ίδιο κινητήρα) το Arona προσφέρει πολύ καλά δεδομένα στη διάθεση του οδηγού του. Με πολύ καλό εξοπλισμού, το Arona κάνει τη ζωή του οδηγού του πολύ εύκολη, είτε κληθεί να κινηθεί σε αστικό περιβάλλον όπου οι “συγκρατημένες” διαστάσεις του το κάνουν ιδιαίτερα βολικό, είτε στον ανοιχτό δρόμο.

Εκεί, στον ανοιχτό δρόμο, ο οδηγός θα εκτιμήσεις το εξαιρετικό set up της ανάρτησης που διατηρεί την άνεση των επιβατών σε υψηλό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα συντηρεί και μια σπορ διάθεση -που παραδοσιακά συνοδεύει τα μοντέλα της Seat- περιορίζοντας τις κλίσεις του αμαξώματος στις στροφές. Το Arona ως “πακέτο”, δεν θεωρείται άδικα “έξυπνη επιλογή” μια και συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία του Ομίλου VW σε όλα τα πεδία που αυτό έχει σημασία, με λογικό κόστος απόκτησης.

Suzuki Vitara- Από 20.580 ευρώ

Suzuki Vitara
Suzuki Vitara SUZUKI


Το Vitara είναι συνυφασμένο με τη μνημειώδη αξιοπιστία της Suzuki αλλά και την “αντοχή” στις κακουχίες, ένα χαρακτηριστικό που έλκει τις ρίζες του από την πρώτη κιόλας γενιά του μοντέλου που είχε παρουσιαστεί στις αρχές της δεκαετίας του ‘90. Ως πρόταση, παίρνει το “χρίσμα” με κλειστά μάτια όλων όσοι έχουν την εκτός δρόμου κίνηση ως προτεραιότητα για τις ικανότητες του αυτοκινήτου τους, ακόμα και αν αυτό είναι δικήνητο.

Ένα ακόμα πολύ δυνατό χαρακτηριστικό του Vitara, είναι ο hybrid κινητήρας των 1,4 λίτρων με τους 129 ίππους που προσφέρει πολύ καλά δεδομένα στον τομέα των επιδόσεων και της υποστήριξης κάθε ανάγκης για μετακίνηση με πλήρες φορτίο. Η πρόσφατη ανανέωση έχει ωφελήσει σημαντικά και την εικόνα του μοντέλου, κάνοντάς την ιδιαίτερα σύγχρονη- τόσο που να αξίζει την ελάχιστη υπέρβαση του budget των 20.000 ευρώ.

TAGS ΑΓΟΡΑ B-SUV ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ MG MG ZS SUZUKI VITARA SUZUKI SEAT ARONA SEAT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ