ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

DFSK: Αυτά είναι τα 3 νέα SUV που ήρθαν στην Ελλάδα- Πληρότητα εξοπλισμού, μεγάλη εγγύηση και τιμές από 20.700 ευρώ

DFSK E5
DFSK E5 DFSK

Προβάλλοντας την υψηλή αξιοπιστία, την ευρυχωρία και τα 7 χρόνια εγγύηση που τα συνοδεύει, μαζί με τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές, τα τρία νέα SUV μοντέλα της DSFK (συγκρατήστε το όνομα), έχουν πειστικά “επιχειρήματα” για να “ανοίξουν διάλογο” με την ελληνική αγορά.

Τα αυτοκίνητα της DFSK, που διατίθενται σε περισσότερες από 70 χώρες του κόσμου, είναι πλέον επισήμως διαθέσιμα και στην Ελλάδα. Τρία SUV, σε πολύ δημοφιλείς κατηγορίες της αγοράς, διατίθενται με πλήρη εξοπλισμό άνεσης, ψυχαγωγίας και ασφάλειας, σε τιμή που επιτρέπει σε κάθε υποψήφιο αγοραστή αυτοκινήτου να αναβαθμίσει τις απαιτήσεις του.

DFSK 500
DFSK 500 DFSK


Το κορυφαίο DFSK E5 (από 34.500 ευρώ) έχει άπλετο εσωτερικό χώρο, στάνταρ 7θέσια διαμόρφωση καμπίνας, και ένα προηγμένο σύστημα plug-in hybrid. Διαθέτει ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης 177 ίππων, το οποίο προσφέρει την αθόρυβη, γραμμική και οικονομική λειτουργία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου στις καθημερινές μετακινήσεις, εξασφαλίζοντας αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 70 χιλιομέτρων.

Παράλληλα, ο συνδυασμός του με έναν κινητήρα βενζίνης 1,5 lt 102 ίππων προσφέρει στο Ε5 πραγματικά απεριόριστο πεδίο δράσης, αλλά και επιδόσεις που συναρπάζουν (0-100 km/h σε 7,4”). Το απόλυτο οικογενειακό SUV χαρακτηρίζεται, επίσης, από τον πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει, αναλόγως της εκάστοτε έκδοσης, κλιματιζόμενα δερμάτινα καθίσματα, πανοραμική ανοιγόμενη ηλιοροφή, ψηφιακό καντράν 7” και οθόνη Multimedia 12,3”,

DFSK 600 & E5
DFSK 600 & E5 DFSK


Φυσικά κάθε έκδοση έχει και την αντίστοιχα πληρέστατη σουίτα βοηθημάτων ενεργητικής ασφάλειας. Ιδανικό για πολύτεκνους, αλλά και για κάθε αγοραστή με αυξημένες μεταφορικές ανάγκες είναι και το DFSK 600 (από 28.300 ευρώ). Ένα μεγάλο SUV με 7θέσια καμπίνα και μήκος 4,72 m, το οποίο διαθέτει κινητήρα βενζίνης 1.5 turbo 177 ίππων, αποκλειστικά σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο.

Το μοντέλο προσφέρει έναν αξιοζήλευτο συνδυασμό ευχρηστίας και επιδόσεων, σε προκλητικά χαμηλή τιμή. Η πιο προσιτή πρόταση της εταιρείας είναι αναμφίβολα το DFSK 500. Ένα C-SUV με μήκος 4,38 m, κινητήρα βενζίνης 1.500 cc και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, έρχεται να βάλει τέλος στην αναζήτηση για ένα αξιόπιστο οικογενειακό αυτοκίνητο σε χαμηλή τιμή που ξεκινά από 20.700 €.

DFSK E5
DFSK E5 DFSK


Σε όλα τα παραπάνω, πρέπει να συνυπολογίζεται και η επιπλέον ξεγνοιασιά που προσφέρει η εγγύηση 7 ετών ή 150.000 km της DFSK (6 έτη στο Ε5). Η DFSK αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από το Spanos Group και τα αυτοκίνητά της διατίθενται από ένα δίκτυο συνεργατών σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καρδίτσα, Κέρκυρα, Λάρισα και Σύρο. Αυτές τις ημέρες, όλα τα μοντέλα της θα είναι στην έκθεση Auto Athina 2024.

TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ DFSK SPANOS GROUP AUTO ATHINA 2024 SUV
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ