ΑΓΟΡΑ

Διακρίσεων συνέχεια για την Continental και τα ποιοτικά της λάστιχα

Continental Awards TTI
Continental Awards TTI CONTINENTAL

Τρεις νίκες στα βραβεία “Tire Technology International” που αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον κλάδο των ελαστικών.

Πιο συγκεκριμένα, η Continental έλαβε το βραβείο "Ελαστικό της Χρονιάς", για το νέο AllSeasonContact 2, ελαστικό το οποίο εστιάζει στις ανάγκες οχημάτων όλων των τύπων μετάδοσης της κίνησης και αποτελεί ένα προϊόν που προσφέρει ασφαλή χειρισμό και εντυπωσιακό κράτημα, σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Continental Awards TTI
Continental Awards TTI CONTINENTAL


Η Continental κέρδισε, επίσης, το “Environmental Achievement of the Year – Tire Design”, για το UltraContact NXT, το οποίο πέτυχε την βέλτιστη ισορροπία, μεταξύ βιωσιμότητας, ασφάλειας και απόδοσης.

Continental Awards TTI
Continental Awards TTI CONTINENTAL


Το τελευταίο βραβείο είναι το “Tire Concept of the Year” για το καινοτόμο και πρωτότυπο ελαστικό, Conti CityPlus. Το Conti CityPlus συνδυάζει τεχνολογίες αιχμής που αυξάνουν τη συνολική ενεργειακή απόδοσή του, έως και 10%. Το αποτέλεσμα είναι πιο χαμηλές εκπομπές CO2 για τα επιβατικά αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης και πιο μεγάλη αυτονομία για τα ηλεκτρικά οχήματα.

Continental Awards TTI
Continental Awards TTI CONTINENTAL


Τα βραβεία απονεμήθηκαν στην έκθεση τεχνολογίας ελαστικών στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ανόβερου στη Γερμανία. Έτσι, η Continental είναι ο μόνος κατασκευαστής ελαστικών που κέρδισε φέτος 3 βραβεία, συνολικά. Αυτό αποτελεί μια ισχυρή αναγνώριση υψηλής καινοτομίας αλλά και δέσμευσης στην απόδοση, στην ασφάλεια και στη βιωσιμότητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βραβεία “Ελαστικό της Χρονιάς” και “Environmental Achievement of the Year – Tire Design” το κερδίζει η εταιρεία για 2η σερί χρονιά.

TAGS ΑΓΟΡΑ CONTINENTAL ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ