ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2024

EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2024: Η δράση ξεκινάει- Σε εξέλιξη οι αναγνωρίσεις των ομάδων

EKO Acropolis Rally 2024
EKO Acropolis Rally 2024 RALLYPIXELS/ MEDIA ACROPOLIS RALLY

Η εκκίνηση του Εθνικού μας αγώνα απέχει μόλις λίγα 24ωρα και όλα μοιάζουν να παίρνουν "Ακροπολικό χρώμα” στην περιοχή που θα εξελιχθούν οι “μάχες” των πληρωμάτων με το χρόνο και τα σκληρά χώματα.

Οι εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας έχουν ήδη ανοίξει τις πύλες τους, καθώς τα 72 πληρώματα που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έχουν ξεκινήσει από τη Δευτέρα τη διαδικασία αναγνωρίσεων των ειδικών διαδρομών του αγώνα.

EKO Acropolis Rally 2024
EKO Acropolis Rally 2024 RALLYPIXELS/ MEDIA ACROPOLIS RALLY


Η πρώτη ημέρα αναγνωρίσεων περιλάμβανε περάσματα από τις ειδικές διαδρομές Λουτράκι, Άγιοι Θεόδωροι, Θήβα, Ρεγγίνι και από την EKO Super Special Stage στο Σ.Ε.Α. Σείριος. Έχοντας ακόμα αρκετά αγωνιστικά χιλιόμετρα προς αναγνώριση, η πρώτη αίσθηση των πληρωμάτων έχει να κάνει με ένα… τυπικά σκληρό Ακρόπολις.

Βασίλης Βελάνης
Βασίλης Βελάνης RALLYPIXELS/ MEDIA ACROPOLIS RALLY


Σήμερα, Τρίτη, το πρόγραμμα αναγνωρίσεων περιλαμβάνει τις ε.δ. Άνω Παύλιανη, Οινοχώρι και Ελευθεροχώρι, που κατά το δεύτερο πέρασμά του, την Κυριακή, θα αποτελέσει τη Wolf Power Stage του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

EKO Acropolis Rally 2024
EKO Acropolis Rally 2024 RALLYPIXELS/ MEDIA ACROPOLIS RALLY


Η διαδικασία ολοκληρώνεται αύριο, με τις ε.δ. Δάφνη και Ταρζάν, καθώς και με το shakedown που είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου, στις 09:01. Η λίστα εκκίνησης θα δημοσιευθεί το βράδυ της Τετάρτης, έπειτα από την ολοκλήρωση του τεχνικού ελέγχου που θα πραγματοποιηθεί στο EKO Service Park.

TAGS ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2024 ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ WRC FORD TOYOTA WRC HYUNDAI WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ