FORMULA 1

Ο Φερνάντο Αλόνσο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ο Φερνάντο Αλόνσο
Ο Φερνάντο Αλόνσο Ⓒ 2019 MICHAEL CONROY / ASSOCIATED PRESS

Ο Φερνάντο Αλόνσο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν, επιστρέφοντας στο σπίτι του. Θα είναι έτοιμος για την έναρξη της σεζόν στη Formula 1.

Στο σπίτι του βρίσκεται πλέον ο Φερνάντο Αλόνσο, για να συνεχίσει την αποθεραπεία και το πρόγραμμα αποκατάστασης του τραυματισμού που υπέστη πριν από μερικές ημέρες, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο τον χτύπησε, ενώ έκανε ποδήλατο.

Όπως ανακοίνωσε η Alpine F1 Team, ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, θα ξεκουραστεί για μερικές ημέρες κι εν συνεχεία θα επιστρέψει στις προπονήσεις για την έναρξη της νέας σεζόν.

Η παρουσία του στην εναρκτήρια κούρσα του Μπαχρέιν είναι δεδομένη, κάτι που άλλωστε είχε επισημανθεί πριν από τρεις ημέρες από την ίδια τη γαλλική εταιρεία.

Η σχετική ανακοίνωση της Alpine F1 Team:

"Μετά από 48ωρη περίοδο παρακολούθησης στο νοσοκομείο στην Ελβετία, ο Φερνάντο Αλόνσο πήρε εξιτήριο για να συνεχίσει την αποκατάσταση στο σπίτι του. Τώρα, θα έχει μια μικρή περίοδο ξεκούρασης πριν -σταδιακά- επιστρέψει στις προπονήσεις για την προετοιμασία για την έναρξη της σεζόν. Όπως πάντα, σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας αναφορικά με την αποκατάσταση της υγείας του Φερνάντο".

ⓒ 2019 Michael Conroy / Associated Press

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ