EKO ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Η επιστροφή της CYCLON στο Ράλλυ Ακρόπολις 2024 είναι γεγονός

WRC Finland 2024 Cyclon
WRC Finland 2024 Cyclon PRO ONE MEDIA/ CYCLON

Η CYCLON επιστρέφει σε έναν αγώνα όπου έχει γράψει ιστορία, στο θρυλικό Ράλλυ Ακρόπολις, στηρίζοντας ως χορηγός έναν από τους πιο ταλαντούχους οδηγούς του Junior WRC.

Η σχέση της CYCLON με το Ράλλυ Ακρόπολις ξεκίνησε το 1987, όταν το εμβληματικό δίδυμο των “Jigger”- Κώστα Στεφανή πρωταγωνιστούσε στον φημισμένο αγώνα του WRC, με αποκορύφωμα τον τερματισμό στην πρώτη δεκάδα και την πρώτη θέση μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων επί 5 συναπτά έτη (1988-1992).

CYCLON - RALLY ACROPOLIS
CYCLON - RALLY ACROPOLIS CYCLON


Η αντιμετώπιση απαιτητικών συνθηκών, όπως αυτές που συναντούν οι αγωνιζόμενοι στο Ράλλυ Ακρόπολις, ένα από τα πιο σκληρά ράλλυ στον κόσμο, χρειάζεται συνδυασμό αντοχής, αξιοπιστίας και δυναμισμού, χαρακτηριστικά, που βρίσκονται χαραγμένα στο DNA της CYCLON. Η CYCLON θα βρεθεί ξανά το 2024 στις ειδικές διαδρομές του Ράλλυ Ακρόπολις.

Αυτή τη φορά ως χορηγός ενός από τα ανερχόμενα ταλέντα της παγκόσμιας σκηνής του WRC, του 18χρονου Hubert Laskowski, ο οποίος έχει ήδη συμμετάσχει σε 34 ράλλυ, από το 2019. Ο Πολωνός θα οδηγήσει ένα Ford Fiesta Rally3 στο πλαίσιο του Junior WRC, του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Νέων Οδηγών ηλικίας έως 29 ετών, που αποτελεί πρακτικά την «ακαδημία» του WRC.

WRC Finland 2024 Cyclon
WRC Finland 2024 Cyclon PRO ONE MEDIA/CYCLON


Άλλωστε, πρωταθλητές στον συγκεκριμένο θεσμό έχουν αναδειχθεί ορισμένοι από τους σημαντικότερους οδηγούς στην ιστορία του αθλήματος, όπως οι Sebastien Loeb, Sebastien Ogier, Dani Sordo, Elfyn Evans κ.α. Ο έντονος συναγωνισμός, η σκόνη και οι πέτρες του Ράλλυ Ακρόπολις, μας προδιαθέτουν για έναν συναρπαστικό αγώνα, όπου η αντοχή θα έρθει σε πρώτο πλάνο, με την CYCLON να είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές.

TAGS EKO ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ RALLY ACROPOLIS 2024 WRC 2024 CYCLON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ