FORMULA 1

Η Formula 1 ανακοίνωσε νυχτερινό Grand Prix στη Σαουδική Αραβία το 2021

Ο Λιούις Χάμιλτον στην πίστα του Πορτιμάο όπου με τη νίκη του έγινε ο οδηγός με τις περισσότερες καρό σημαίες στην ιστορία της Formula 1
Ο Λιούις Χάμιλτον οδηγεί τη Mercedes του στην πίστα του Πορτιμάο JOSE SENA GOULAO, POOL VIA AP

Νέος αγώνας στο καλεντάρι του 2021, με τη Formula 1 να ανακοινώνει Grand Prix στη Σαουδική Αραβία και μάλιστα νυχτερινό, στους δρόμους της Τζέντα!

Έναν νέο αγώνα θα έχει το καλεντάρι της Formula 1 το 2021, καθώς ο Υπουργός Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε την Πέμπτη (5/11) πως η Τζέντα, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, θα φιλοξενήσει νυχτερινό Grand Prix στους δρόμους της!

Η Τζέντα είναι μια πόλη με πληθυσμό 4.000.000 κατοίκων και φαίνεται πως ο συγκεκριμένος αγώνας θα βάλει στα ταμεία της Formula 1 ένα πραγματικά πολύ σημαντικό σε μια εποχή που όλα δείχνουν να βρίσκονται στον αέρα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού που έχει προκαλέσει τεράστια οικονομική ζημιά.

Αυτή τη στιγμή, το καλεντάρι προβλέπει 23 αγώνες από τη Μελβούρνη (21/3) έως το Αμπού Ντάμπι (5/12), με το Grand Prix της Τζέντα να πηγαίνει στις 28/11 και να είναι το προτελευταίο της σεζόν.

Το street circuit της Τζέντα μπήκε στο καλεντάρι της Formula 1 για το 2021
Το street circuit της Τζέντα μπήκε στο καλεντάρι της Formula 1 για το 2021 FORMULA 1
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ