ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Η νέα BMW M2 ακόμα πιο δυνατή για μεγαλύτερες οδηγικές συγκινήσεις

BMW M2 neue
BMW M2 neue BMW

Έχοντας καθιερωθεί στη συνείδηση των θιασωτών της σπορ οδήγησης ως σημείο αναφοράς στον τομέα της οδηγικής απόλαυσης, η νέα BMW M2 ανεβάζει τον πήχη για τα compact οχήματα υψηλών επιδόσεων στην πολυτελή κατηγορία.

Πράγματι, η νέα BMW M2 προάγει την εμπειρία επιδόσεων σε αυτή την κατηγορία οχημάτων σε νέα επίπεδα. Η νέα BMW M2 προτάσσει τώρα ακόμα περισσότερη ισχύ, πιο εντυπωσιακή από ποτέ εμφάνιση και καινοτόμα στοιχεία εξοπλισμού. Στο επίκεντρο αυτού του νέου κύκλου αναβαθμίσεων του αυτοκινήτου είναι η αύξηση της απόδοσης κατά 20 hp, με τον εξακύλινδρο σε σειρά βενζινοκινητήρα με τεχνολογία M TwinPower Turbo να παράγει πλέον 480 hp.

BMW M2 neue
BMW M2 neue BMW


Επίσης, η νέα BMW M2 διαθέτει νέες σχεδιαστικές πινελιές στο εξωτερικό, ανανεωμένο εσωτερικό, ενώ ταυτόχρονα εισάγει το BMW Operating System 8.5 που υποστηρίζει την τελευταία γενιά του BMW iDrive. Το πακέτο αναβαθμίσεων καθιστά ακόμα πιο ελκυστικά τα πρώτα βήματα του compact σπορ αυτοκινήτου στον κόσμο των μοντέλων υψηλών επιδόσεων της BMW M GmbH.

BMW M2 neue
BMW M2 neue BMW


Η νέα BMW M2 εξελίσσει στο επόμενο επίπεδο τη φιλοσοφία του συστήματος μετάδοσης κίνησης, που περιλαμβάνει έναν εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα, ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο (προαιρετικά) και την κλασική κίνηση στους πίσω τροχούς - μια μοναδική πρόταση σε σχέση με τους ανταγωνιστές της. Η νέα BMW M2 θα κατασκευάζεται μαζί με τη νέα BMW Σειρά 2 Coupé στο εργοστάσιο San Luis Potosí του BMW Group στο Μεξικό.

BMW M2 neue
BMW M2 neue BMW


Σε συνδυασμό με τις συμπαγείς διαστάσεις της, την εξατομίκευση των ρυθμίσεων του αυτοκινήτου και την τεχνολογία πλαισίου που είναι τέλεια ρυθμισμένη τόσο για καθημερινή οδήγηση όσο και για χρήση στην πίστα, η νέα M2 διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να γράψει το επόμενο κεφάλαιο στο success story της BMW M σε αυτή την κατηγορία.

BMW M2 neue
BMW M2 neue BMW


Θα λανσαριστεί σε όλες τις αγορές του κόσμου, ενώ η σταδιακή έναρξη της παραγωγής θα ξεκινήσει από τον Αύγουστο του 2024. Η Ευρώπη αναμένεται να απορροφήσει περισσότερο από το 40% των συνολικών πωλήσεων. Η πιο σημαντική μεμονωμένη αγορά θα είναι εκείνη των ΗΠΑ, ακολουθούμενη από αυτές της Γερμανίας, της Κίνας, της Μεγάλης Βρετανίας και της Ιαπωνίας.

TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW M GMBH BMW M2 BMW
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ