ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Η νέα περιορισμένη έκδοση του best seller της Volkswagen είναι η επετειακή για τα 50 χρόνια του- Τιμή

Edition 50
Edition 50 VW

To best seller μοντέλο της Volkswagen, το Golf που είναι ένα αυτοκίνητο- θρύλος με περισσότερες από 37 εκατομμύρια πωλήσεις από το 1974 μέχρι σήμερα σε πάνω από 70 χώρες του κόσμου, γιορτάζει εφέτος τα 50 χρόνια της πετυχημένης του πορείας.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 χρόνων ιστορίας του πιο εμβληματικού μοντέλου της, η Volkswagen παρουσιάζει και μία συλλεκτική -επετειακή έκδοση με την ονομασία “50 Years”, για την οποία η Kosmocar εξασφάλισε 50 αυτοκίνητα με σκοπό τη διάθεσή τους στην ελληνική αγορά. Η συγκεκριμένη exclusive έκδοση, βασίζεται στην έκδοση Style και είναι εξοπλισμένη με πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά.

Edition 50
Edition 50 VW


Τέτοια είναι οι αποκλειστικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών “Leeds”, τα φιμέ πίσω παράθυρα και το τρισδιάστατο σήμα “50” στην κολώνα B. Εσωτερικά, η έκδοση περιλαμβάνει κάποιες λεπτομέρειες, όπως: τα λογότυπα Edition 50 στις επενδύσεις των εμπρός μαρσπιέ και στο κάτω μέρος του τιμονιού, τα καλύμματα των πεντάλ από βουρτσισμένο ανοξείδωτο ατσάλι και τη μαύρη εσωτερική επένδυση οροφής.

VVW Golf 50yrs
VVW Golf 50yrs VOLKSWAGEN AG

Επιπλέον, το νέο κορυφαίο σύστημα Infotainment “Discover” με λειτουργία πλοήγησης, το σύστημα εκκίνησης και κλειδώματος χωρίς κλειδί Keyless Access, ο φωνητικός βοηθός IDA, η επιλογή προφίλ οδήγησης και ο αντικλεπτικός συναγερμός αποτελούν μέρος του διευρυμένου εξοπλισμού.

VVW Golf 50yrs
VVW Golf 50yrs VOLKSWAGEN AG


Tο Golf που αποτελεί σταθερή αξία για τη Volkswagen, έχει εξελιχθεί παρέχοντας ακόμη πιο υψηλή απόδοση, άνεση, ποιότητα και μια νέα φιλοσοφία λειτουργίας. Εξωτερικά το νέο Golf ξεχωρίζει από τους επανασχεδιασμένους προβολείς LED, τα νέα σύνολα πίσω φώτων LED και το νέο μπροστινό προφυλακτήρα. Οι προβολείς LED έχουν πιο ευθείες γραμμές, είναι οπτικά πιο εντυπωσιακοί και στενεύουν σημαντικά προς το εσωτερικό.

VVW Golf 50yrs
VVW Golf 50yrs VOLKSWAGEN AG

Ως εναλλακτική λύση για τους στάνταρ προβολείς LED, υπάρχουν οι προβολείς LED Plus, με τους οποίους το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου διαθέτει φωτιζόμενο το σήμα της Volkswagen - για πρώτη φορά στην Ευρώπη - εκτός από την υπάρχουσα φωτιζόμενη οριζόντια λωρίδα LED στη μάσκα του ψυγείου. Τα V και W καθώς και ο κύκλος γύρω από τα γράμματα, πλαισιώνονται από λεπτά φωτεινά περιγράμματα εξωτερικά και εσωτερικά.

Edition 50
Edition 50 VW


Η βασική έκδοση του Golf, είναι εκείνη με τον κινητήρα TSI των 1,5 λίτρων που αποδίδει 116 ίππους και με το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, κοστολογείται από 23.950 ευρώ. Είναι πολύ πλούσια εξοπλισμένη και θεωρείται ως παραπάνω από επαρκής σε ότι κι αν μπορεί να ζητήσει κανείς από το Golf. Η επετειακή “50 years” (που βασίζεται στην έκδοση εξοπλισμού Style) με τον κινητήρα των 1,5 λίτρων να αποδίδει 150 ίππους και να συνδυάζεται με 7άρι DSG κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, κοστίζει 36.850 ευρώ.

TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ VOLKSWAGEN VOLKSWAGEN GOLF
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ