ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Με το Countryman E επεκτείνεται η γκάμα των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της MINI

Mini Countryman E
Mini Countryman E MINI

Το μεγαλύτερο σε μέγεθος MINI εγγυάται την τυπική για την μάρκα διασκεδαστική οδήγηση προσφέροντας ακόμα περισσότερη ευρυχωρία, άνεση και ασφάλεια.

Με το νέο MINI Countryman E, η μάρκα επεκτείνει τη γκάμα των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της. Οι μεγαλύτερες διαστάσεις καθιστούν το crossover μοντέλο τον ιδανικό σύντροφο για όλη την οικογένεια. Συγκριτικά με τη δεύτερη γενιά του MINI Countryman, το μήκος του έχει αυξηθεί κατά 13 cm και το ύψος του κατά 8 cm. Ως αποτέλεσμα, είναι πιο ευρύχωρο από ποτέ, διαθέτοντας επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους.

Mini Countryman E
Mini Countryman E MINI


Όταν το πίσω κάθισμα είναι αναδιπλωμένο, ακόμη και ογκώδη αντικείμενα μπορούν να μεταφερθούν εύκολα στον χώρο αποσκευών, ο οποίος έχει όγκο έως και 1.450 λίτρα. Η απόσταση από το έδαφος των 202 mm παρέχει πρόσθετη άνεση σε ανώμαλους δρόμους. Με το MINI Countryman διατίθενται τέσσερις νέες εκδόσεις, οι οποίες προσφέρουν πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης στο εξωτερικό και το εσωτερικό.

Mini Countryman E
Mini Countryman E MINI

Η εκφραστική έκδοση Favoured αναδεικνύει τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της μάρκας στο χρώμα Vibrant Silver. Κατόπιν παραγγελίας, η οροφή και τα καλύμματα των καθρεπτών στο ίδιο χρώμα δημιουργούν μια εκφραστική αντίθεση με τον χρωματισμό του αμαξώματος. Οι απέριττες επιφάνειες στο MINI Countryman E αναδεικνύουν την βαθιά λαμπερή απόχρωση Blazing Blue.

Mini Countryman E
Mini Countryman E MINI COUNTRYMAN E


Στο εσωτερικό, η έκδοση Favoured προσφέρει άνετα σπορ καθίσματα και ένα πρόσφατα σχεδιασμένο σπορ τιμόνι με υφασμάτινο ιμάντα στη θέση της κατακόρυφης ακτίνας. Ο ηλεκτροκινητήρας των 150 kW/204 hp του MINI Countryman E αποδίδει ροπή 250 Nm. Ως αποτέλεσμα, το πολυτάλαντο όχημα επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 8,6 δευτερόλεπτα και επιτυγχάνει με τελική ταχύτητα 170 km/h.

Mini Countryman E
Mini Countryman E MINI


Χάρη στη συνεχή παροχή ισχύος του κινητήρα, το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Countryman είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και ενισχύει την κλασική για τη μάρκα αίσθηση go-kart. Η ισχυρή μπαταρία έχει ενεργειακό περιεχόμενο 66,45 kWh. Με τη γρήγορη φόρτιση DC έως 130 kW, 29 λεπτά αρκούν για να φορτιστεί από το 10 στο 80%. Στον κύκλο δοκιμών WLTP, το μοντέλο έχει αυτονομία έως 462 χλμ.

TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ MINI MINI COUNTRYMAN COUNTRYMAN E
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ