ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Με το Puma ST Powershift η Ford απαντάει στην ανάγκη για σπορ διάθεση και κορυφαίες επιδόσεις στα B-SUV

Ford Puma ST Powershift
Ford Puma ST Powershift FORD

Για όσους αναζητούν την κορυφαία σπορ αίσθηση σε συνδυασμό με δυναμικές επιδόσεις στο δρόμο, η γκάμα των διαθέσιμων εκδόσεων του νέου B-SUV της Ford, κορυφώνεται με την έκδοση Puma ST Powershift.

Το Ford Puma ST Powershift οποίο διαθέτει ειδικά χαρακτηριστικά προκειμένου να προσφέρει την απόλυτη οδηγική εμπειρία για τα δεδομένα της δημοφιλέστατης κατηγορίας των B-SUV. Η ισχυρότερη έκδοση παραγωγής του κινητήρα 1.0L EcoBoost Hybrid που έχει κατασκευάσει ποτέ, δίνει το παρόν κάτω από το εμπρός καπό του Puma. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώνει η Ford, στην έκδοση αυτή το μοτέρ αποδίδει μέγιστη ισχύ 170PS και ροπή 248 Nm.

Ford Puma ST Powershift
Ford Puma ST Powershift FORD


Το κιβώτιο Powershift διπλού συμπλέκτη με τις 7 σχέσεις μετάδοσης εξασφαλίζει όχι μόνο έναν ιδιαίτερα ζωηρό χαρακτήρα, αλλά και κορυφαία χρηστικότητα στην καθημερινότητα, προσφέροντας κατανάλωση καυσίμου 6,0 l/100 km και εκπομπές CO2 140-146 g/km (WLTP). Με άμεση απόκριση, άφθονη ισχύ και χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι, το νέο Puma ST Powershift προσφέρει καταιγιστικές επιδόσεις.

Για τα 100 χλμ./ώρα από στάση χρειάζεται μόλις 7,4 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα είναι 210 χλμ./ώρα. Θέλοντας να αναδείξει ακόμα περισσότερο τις σπορ δυνατότητες της συγκεκριμένης έκδοσης, η Ford έχει προσδώσει στο νέο Puma ST Powershift και μια ανάλογη εξωτερική σχεδίαση. Σημεία αναφοράς εδώ είναι τόσο το εντυπωσιακό στην όψη splitter της Ford Performance στο εμπρός μέρος.

Αυτή αυξάνει την κάθετη δύναμη κατά σχεδόν 80% σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις του νέου Ford Puma, όσο και η χαρακτηριστική άνω και κάτω μάσκα ST, που μεγιστοποιεί με τη σειρά τις δυνατότητες ψύξης και απόδοσης του κινητήρα EcoBoost Hybrid. Επίσης, η προαιρετική οροφή σε Gloss Black φινίρισμα του νέου Puma ST Powershift πλαισιώνεται από τη μάσκα, τα πλευρικά διακοσμητικά, τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών και την πίσω αεροτομή οροφής.

Ford Puma ST Powershift
Ford Puma ST Powershift FORD


Όλα τα παραπάνω, είναι φινιρισμένα σε μαύρο χρώμα, ενώ το σύνολο συμπληρώνουν οι ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών σε απόχρωση Magnetite Grey. Με τη σειρά του, το προηγμένο εσωτερικό του νέου Ford Puma ST Powershift εστιάζει ακόμα περισσότερο στον σπορ χαρακτήρα συμπληρώνοντας το απέριττο, ψηφιακό περιβάλλον με σπορ καθίσματα Ford Performance και μοναδικά σήματα και διακοσμητικά ST.

TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FORD FORD PUMA B-SUV
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ