ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ο πετεινός της Τότεναμ σε... Audi

Ο πετεινός της Τότεναμ σε... Audi

Audi και Τότεναμ θα είναι μαζί σε Premier League και Champions league. Μάλιστα, παίκτες του συλλόγου οδηγούν τα πιο σύγχρονα και πολυτελή μοντέλα της μάρκας. (VIDEO)

Ο πετεινός είναι το έμβλημα της Τόνεναμ, μιας εκ των ιστορικότερων ομάδων της Αγγλίας (1882), αό το Βόρειο Λονδίνο. Και βέβαια, τι πιο χαριτωμένο, ένας πετεινός να πρωταγωνιστεί σε video, προαναγγέλοντας τη συνεργασία της αγγλικής ομάδας με τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Audi, η οποία θα είναι χορηγός της Τότεναμ σε Premier League και Champions league.

Μάλιστα, παίκτες του συλλόγου οδηγούν τα πιο σύγχρονα και πολυτελή μοντέλα της μάρκας! Ανάμεσά τους το Q8, το μεγάλο πολυτελές SUV και το e-tron, το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Audi.

Το θέμα είναι και η Τότεναμ να κινηθεί... ηλεκτρικά στον δεύτερο ημιτελικό του Champinos League με αντίπαλο τον Αγιαξ, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, όντας 3η στην Premier League, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος.

Από την άλλη, η Audi έχει εδραιωθεί ως η κατ’ εξοχήν premium μάρκα, ταυτισμένη με το απαράμιλλο design και την προηγμένη τεχνολογία, όπως αυτά εκφράζονται μέσα από το διάσημο πλέον μότο “Vorsprung durch Technik”, Πρόοδος μέσω της Τεχνολογίας.

Πρόκειται για μια φιλοσοφία που ευθυγραμμίζεται απόλυτα με το αντίστοιχα θετικό, με όραμα στο μέλλον σύνθημα της Τότεναμ, το “Audere est Facere”, σε ελεύθερη απόδοση « Όποιος Τολμά, Πράττει», μία παράφραση στα λατινικά της φράσης που κατά τον Όμηρο είπε η Θεά Αθηνά στον Οδυσσέα: « Ο Τολμών Νικά»!

Η έναρξη της χορηγίας της Audi συμπίπτει χρονικά με την πρώτη σεζόν της Τότεναμ στο ολοκαίνουργιο γήπεδό της, το «Νέο Γουάιτ Χαρτ Λέιν», κόστους ενός δισεκατομμυρίου λιρών. Δείτε το απολαυστικό video με τους αστέρες της ομάδας, Ντέλε, Έρικσεν, Σάνσεθ και Μούρα

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ