ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Οι Metallica θα γυρίσουν τον κόσμο με στόλο της IVECO στην περιοδεία M72 World Tour

IVECO S-Way Metallica livery
IVECO S-Way Metallica livery IVECO

Ο στόλος IVECO multi-energy θα συνοδεύσει στην Ευρώπη, το μουσικό γκρουπ Metallica στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους M72 World Tour.

Στα συνέχεια της συνεργασίας που ανακοινώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στη Βαρκελώνη, κατά την παρουσίαση της ανανεωμένης σειράς της IVECO, ο στόλος IVECO multi-energy θα συνοδεύσει στην Ευρώπη, το μουσικό γκρουπ Metallica, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του, M72 World Tour. Μαζί, η IVECO και οι Metallica υποστηρίζουν τη μείωση των εκπομπών CO2 και στηρίζουν τις κοινότητες όπου θα πραγματοποιηθούν οι συναυλίες.

IVECO S-Way Metallica livery
IVECO S-Way Metallica livery IVECO


Η IVECO συνεργάζεται με το θρυλικό συγκρότημα για να προσφέρει πράσινες μεταφορές - χαμηλών εκπομπών και στις 9 στάσεις της περιοδείας τους στην Ευρώπη (Μόναχο, Μιλάνο, Βιέννη, Ελσίνκι, Κοπεγχάγη, Όσλο, Clisson, Βαρσοβία και Μαδρίτη), παρέχοντας φορτηγά και λεωφορεία με φυσικό αέριο, ηλεκτρικά και με ανανεώσιμο ντίζελ για τη μεταφορά του προσωπικού και του εξοπλισμού των Metallica.

Ένα ηλεκτρικό φορτηγό με κυψέλες καυσίμου θα ενσωματωθεί στον στόλο multi-energy στο τελικό στάδιο της περιοδείας. Η IVECO θα συνεργαστεί επίσης με τη Shell για τον ανεφοδιασμό των οχημάτων στις διαδρομές προς τους χώρους συναυλιών, βασιζόμενη στο δίκτυο πρατηρίων της ενεργειακής εταιρείας.

IVECO S-Way Metallica livery
IVECO S-Way Metallica livery IVECO


Ο στόλος που θα υποστηρίξει την ευρωπαϊκή φάση της περιοδείας των Metallica θα αποτελείται από 10 βαρέα οχήματα IVECO S-Way φυσικού αερίου και 4 IVECO S-Way με ανανεώσιμο ντίζελ, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά του εξοπλισμού της μπάντας, αξιοποιώντας το δίκτυο ανεφοδιασμού της Shell.

Ο στόλος multi-energy θα συμπληρωθεί από ένα κομβόι για περαιτέρω υποστήριξη της διοργάνωσης, με 2 IVECO S-eWay – το πρώτο ηλεκτρικό φορτηγό βαρέων φορτίων κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από την IVECO –, 2 IVECO S-Way LNG και ένα IVECO S-Way με ανανεώσιμο ντίζελ. Ένα IVECO S-eWay Fuel Cell θα ενσωματωθεί στο κομβόι για τις τελευταίες εμφανίσεις της μπάντας στην Ισπανία.

IVECO S-Way Metallica livery
IVECO S-Way Metallica livery IVECO


Με τα εναλλακτικά οχήματα της IVECO, οι Metallica θα κάνουν ένα σημαντικό βήμα μπροστά στον στόχο για μηδενικές εκπομπές άνθρακα. Η περιβαλλοντική βιωσιμότητα και η κοινωνική ευθύνη είναι το κοινό έδαφος στο οποίο βασίζεται η συνεργασία μεταξύ της IVECO και των Metallica. Το σχεδιαστικό κέντρο της Iveco Group έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό γραφικό για ολόκληρο τον στόλο, αντλώντας έμπνευση από το άλμπουμ των Metallica, 72 Seasons.

Ένας μοναδικός, κομψός σχεδιασμός σε μαύρο με ζωντανές κίτρινες πινελιές, που αντικατοπτρίζουν την αισθητική του άλμπουμ. Ειδικότερα, η μπροστινή μάσκα φέρει περήφανα το λογότυπο των Metallica, συμβολίζοντας τη συνεργασία μεταξύ της IVECO και της εμβληματικής μπάντας. Μια περιορισμένη σειρά 72 βαρέων φορτηγών υψηλής ποιότητας, διακοσμημένα με αποκλειστικά χαρακτηριστικά εμπνευσμένα από τους Metallica, θα κυκλοφορήσουν στο δεύτερο μισό του έτους.

TAGS ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ