ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Όλα τα μοντέλα της Skoda, SUV και μη, διαθέσιμα για test drive σε εκδήλωση με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου

Skoda Kamiq Monte Carlo
Skoda Kamiq Monte Carlo SKODA AUTO

Η Skoda διοργανώνει ένα ξεχωριστό ολοήμερο event για τους φίλους της μάρκας και της αυτοκίνησης, το “Skoda Let’s Explore Together”, όπου όλοι μπορούν να οδηγήσουν τα SUV και όχι μόνο της μάρκας.

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στο The Ellinikon Experience Park, θα παρουσιαστούν αποκλειστικά στο Ελληνικό κοινό σε Avant Premiere τα ολοκαίνουργια Skoda Kamiq, Scala και Octavia. Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν όλη τη νέα γενιά των μοντέλων της Skoda, ανάμεσα τους και το νέο SUV Kodiaq και το αμιγώς ηλεκτρικό Enyaq.

Octavia RS
Octavia RS SKODA AUTO


Παράλληλα, θα μάθουν τα νέα της μάρκας και θα ενημερωθούν για τις After Sales υπηρεσίες της Kosmocar καθώς και τα προγράμματα της VW Financial Services. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο xρυσός Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου που θα φωτογραφηθεί με το κοινό και θα δώσει live συνέντευξη στους φίλους της μάρκας

Enyaq Coupe RS iV
Enyaq Coupe RS iV SKODA AUTO


Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, Dj sets από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς των En Lefko, Hit και Red, kids triathlon και απίστευτα δώρα θα συμπληρώσουν τη εορταστική ατμόσφαιρα. Η ήμερα θα κλείσει με ένα exclusive party με host την μοναδική Ελένη Τσολάκη και live συναυλία από το πιο αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα.

Skoda Kodiaq
Skoda Kodiaq SKODA


Το άνοιγμα της συναυλίας έχει αναλάβει η Αντωνία Καούρη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και τις δράσεις του Skoda Let’s Explore Together στο επίσημο website της www.skoda.gr, καθώς και να κλείσουν test drive με το μοντέλο που επιθυμούν και να εξασφαλίσουν τη θέση τους για το πιο όμορφο πάρτι της χρονιάς.

TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ SKODA KOSMOCAR TEST DRIVE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ