ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Πάρε το ετοιμοπαράδοτο Ford Transit Custom με προνομιακούς όρους- Η καλύτερη επαγγελματική πρόταση van

Ford Transit Custom
Ford Transit Custom FORD

Με ολοκαίνουργια εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση, κορυφαίες λύσεις για τους επαγγελματίες και τους διαχειριστές στόλων τo νέο Ford Transit Custom είναι τώρα ετοιμοπαράδοτο στην Ελλάδα και διατίθεται μέσω των Επίσημων Εμπόρων Ford με τους πλέον ευνοϊκούς όρους απόκτησης.

Το νέο βαν της Ford προσφέρει ένα σύγχρονο, απόλυτα λειτουργικό και πλούσιο σε εξοπλισμό εσωτερικό στην έκδοση Trend που καθιστά τις μετακινήσεις το ίδιο ευχάριστες, ξεκούραστες και ασφαλείς για όλους. Την ίδια στιγμή, το νέο Transit Custom τροφοδοτείται από τον γνωστό ντίζελ 2.0L EcoBlue, ο οποίος έχει απόδοση 136 ίππων και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Ford Transit Custom
Ford Transit Custom FORD


Το βραβευμένο για την κορυφαία ασφάλεια που προσφέρει βαν μοντέλο της Ford και κάτοχος του περίοπτου τίτλου «Van Of The Year 2024» ξεχωρίζει για την εντελώς νέα αισθητική προσέγγιση που χαρακτηρίζεται από τις έντονες, οριζόντιες γραμμές στο αμάξωμα και τη φαρδύτερη εμπρός γρίλια. Την ίδια στιγμή, με σύμμαχο τη νέα πλατφόρμα στην οποία βασίζεται, οι επαγγελματίες απολαμβάνουν τώρα σημαντικά πρακτικά οφέλη στην εργασία τους.

Ford Transit Custom
Ford Transit Custom FORD

Χάρη στο χαμηλότερο ύψος δαπέδου και οροφής και την ευκολότερη πρόσβαση στο χώρο φόρτωσης, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει με ευκολία έως και τρεις ευρωπαλέτες, το Ford Transit αποδεικνύει στο πεδίο την αξία του. Η απόκτηση του νέου Ford Transit Custom καθίσταται τώρα ακόμα πιο συμφέρουσα μέσω των προνομιακών προγραμμάτων μίσθωσης που προσφέρει η Ford Motor Ελλάς μέσω της Ford Lease.

Ford Transit Custom
Ford Transit Custom FORD


Συγκεκριμένα, οι διαχειριστές στόλων και οι πελάτες δεν έχουν παρά να επιλέξουν την έκδοση του νέου Transit Custom που εξυπηρετεί τις ανάγκες της επιχείρησής τους και να μισθώσουν το κορυφαίο επαγγελματικό μοντέλο της Ford για 48 μήνες και προβλεπόμενη χρήση 20.000 χλμ. ανά έτος, με την καταβολή μηνιαίου μισθώματος από μόλις 352€ και προκαταβολής ύψους 5.500€ (πλέον ΦΠΑ).

Ford Transit Custom
Ford Transit Custom FORD


Εναλλακτικά, μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα χρηματοδότησης Ford Pro PLUS για επιχειρήσεις της Ford Finance με χαμηλό επιτόκιο 5,99%, προκαταβολή από 30% και διάρκεια χρηματοδότησης έως 84 μήνες. Το νέο Ford Transit Custom είναι διαθέσιμο στη χώρα μας στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Trend, η οποία διαθέτει μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά όπως μεταλλικό χώρισμα χώρου φόρτωσης, πλαϊνή πόρτα στην πλευρά του συνοδηγού, δίφυλλη πίσω πόρτα, φωτισμό LED στο χώρο φόρτωσης, δακτυλίους πρόσδεσης στο δάπεδό του, καθώς και λαβές θυρών και κελύφη εξωτερικών καθρεφτών σε μαύρο χρώμα.

TAGS ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ FORD FORD PRO FORD TRANSIT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ