ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Πού θα δούμε τις πρώτες λεπτομέρειες του Terramar- Το νέο SUV της Cupra θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες

Cupra Terramar Teaser
Cupra Terramar Teaser CUPRA

Στο Cupra Cube στη Βαρκελώνη, εκεί που θα σηματοδοτηθεί η έναρξη του 37ου Louis Vuitton America’s Cup ιστιοπλοϊκού αγώνα, αποκαλύπτονται οι πρώτες λεπτομέρειες του Cupra Terramar πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα του.

Με το τέλος της αντίστροφης μέτρησης του Cupra Cube, που θα σηματοδοτεί την έναρξη του 37ου Louis Vuitton America's Cup Barcelona, η Cupra θα παρουσιάσει κάποιες λεπτομέρειες του Cupra Terramar, που είναι το επίσημο SUV αυτοκίνητο του συγκεκριμένου αγώνα. Κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών, στο χρονόμετρο που θα είναι εγκατεστημένο στην παραλία της Βαρκελώνης, θα εμφανίζονται σαν teasers ορισμένες λεπτομέρειες του νέου μοντέλου της μάρκας.

CUPRA Cube & America's Cup
CUPRA Cube & America's Cup CUPRA


Το Cupra Cube θα προβάλλει για το παγκόσμιο ιστιοπλοϊκό γεγονός, Louis Vuitton America's Cup Barcelona που ξεκινάει σήμερα και ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο, πληροφορίες (αποτελέσματα και βαθμολογία) σε πραγματικό χρόνο, για να διασφαλίσει ότι οι φίλοι της ιστιοπλοΐας θα είναι πάντα ενημερωμένοι. Το νέο Cupra Terramar έρχεται για να ανεβάσει την Cupra στην καρδιά της ταχύτερα αναπτυσσόμενης κατηγορίας στην Ευρώπη.

Αποτίνοντας φόρο τιμής στην πίστα Terramar που βρίσκεται στο Sitges, στην οποία η Cupra παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στον κόσμο, αυτό το εξηλεκτρισμένο SUV είναι το σημαντικό ορόσημο μιας νέας εποχής για τη μάρκα, που δημιουργήθηκε ακολουθώντας τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Cupra, συνδυάζοντας ιδανικά το συναίσθημα και τις επιδόσεις.

Διαθέτοντας το μοναδικό DNA της Cupra και μια εμφάνιση τολμηρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση, ενσωματώνει την επόμενη γενιά της τεχνολογίας eHybrid, εκτενέστερη ψηφιοποίηση και χαρακτηριστικά βιωσιμότητας, ενώ παράλληλα βελτιώνει τις οδηγικές επιδόσεις. Η παγκόσμια πρεμιέρα του Cupra Terramar στις 3 Σεπτεμβρίου θα είναι ένα αξέχαστο γεγονός που φυσικά θα απασχολήσει και την Cupra Tribe. Η Cupra Tribe να θυμίσουμε πως αποτελείται από μια ομάδα πρωταθλητών που αμφισβητούν το υπάρχον status quo και αποτελούν έμπνευση για τις νεότερες γενιές.

TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ CUPRA TRIBE CUPRA CUPRA TERRAMAR AMERICA'S CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ