SUV

Τα δύο ξεχωριστά SUV της Hyundai πρωταγωνιστούν στο Ζάππειο

Hyundai Kona Electric
Hyundai Kona Electric HYUNDAI

Ο δυναμικός καλλιτέχνης, Sake, με έμπνευση από τα SUV μοντέλα Kona και Tucson θα παρουσιάσει στην “Hyundai x Sake Art Gallery” πίνακες αλλά και γλυπτά από εξαρτήματα των αυτοκινήτων.

H Art Athina είναι μια ετήσια διεθνής έκθεση σύγχρονης τέχνης που ιδρύθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης το 1993. Δύο κεφαλαία Α σε διαφορετικές συνθέσεις και χρώματα πρωταγωνιστούν στη φετινή οπτική ταυτότητα της Art Athina που διεξάγεται από τις 19 και θα διαρκέσει έως τις 23 Σεπτεμβρίου, στην σταθερή πλέον έδρα της, το Ζάππειο Μέγαρο, στην καρδιά της Αθήνας.

Art Athina 2024
Art Athina 2024 HYUNDAI


Η Hyundai Ελλάς πλαισιώνει την φετινή Art Athina 2024 με πολυβραβευμένα SUV μοντέλα της μάρκας, τα πολύ δημοφιλή Kona και Tucson. Το Hyundai Kona, το αναβαθμισμένο multiplayer, με κορυφαία μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση που προσφέρει προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και ανέσης και κορυφαία αυτονομία αποτελεί μία από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις στην κατηγορία των B-SUV.

Παράλληλα, το Νέο Hyundai Tucson ενσαρκώνοντας τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Hyundai, διαθέτει δυναμική και γοητευτική σχεδίαση με μια σειρά από κορυφαία χαρακτηριστικά τεχνολογίας, συνδεσιμότητας και ασφάλειας προσαρμοσμένα για να βελτιώνουν την ψηφιακή εμπειρία των χρηστών. Τα κορυφαία στις κατηγορίες τους Kona και Tucson αποτελούν το κεντρικό θέμα της “Hyundai x Sake Art Gallery”.

Art Athina 2024
Art Athina 2024 HYUNDAI

Αυτή βρίσκεται στην είσοδο του Ζαππείου Μεγάρου και οι επισκέπτες της Art Athina 2024 έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν και να απολαύσουν πραγματικά έργα τέχνης της αυτοκίνησης και της ηλεκτρικής κινητικότητας, με την υπογραφή του Ιωάννη Καραμπέτσου γνωστού και ως Sake, ενός δυναμικού καλλιτέχνη της σκηνής του γκράφιτι στην Αθήνα.

Ο Sake, εμπνευσμένος από τα μοντέλα Kona και Tucson θα παρουσιάσει στην “Hyundai x Sake Art Gallery” συλλεκτικούς πίνακες αλλά και μοναδικά γλυπτά από εξαρτήματα των αυτοκινήτων. Δυναμική, πολυσυλλεκτική, δοκιμασμένη στον χρόνο η Art Athina αποτελεί σταθερό σημείο συνάντησης των καλλιτεχνών, των γκαλερί και των φιλότεχνων, καθώς η ποιότητα και η άρτια διοργάνωση της έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.

Hyundai Tucson
Hyundai Tucson HYUNDAI

Ο Sake γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Όταν γεννήθηκε η σκηνή του γκράφιτι στην Αθήνα, στις αρχές της δεκαετίας του '90, ο Sake ήταν ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες. Ήταν γνωστός για τη ρεαλιστική του προσέγγιση στην τέχνη του γκράφιτι, η οποία ήταν πρωτοποριακή για εκείνη την ομιχλώδη εποχή. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 η δημιουργικότητά του εκφράστηκε σε ένα νέο είδος τέχνης για την τότε Ελλάδα, την τέχνη του τατουάζ.

Μέσα στα επόμενα 15 χρόνια κατάφερε να ιδρύσει ένα από τα μεγαλύτερα στούντιο τατουάζ στην Ευρώπη και να γίνει ο δάσκαλος μερικών από τους κορυφαίους tattoo artists παγκοσμίως. Συνεργάστηκε με μεγάλες εταιρείες όπως η Monster Energy, η Samsung, η Adidas, η Mad TV και συμπεριλήφθηκε στη λίστα του περιοδικού Fortune με τους 40 κάτω από 40 έτη πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες.

TAGS SUV ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ SUV B-SUV HYUNDAI HYUNDAI KONA HYUNDAI TUCSON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ