ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Τα SUV της Jeep σε καλούν για τρέξιμο και ποδηλασία στο Ellinikon Experience Park

Jeep Avenger e-hybrid
Jeep Avenger e-hybrid JEEP

Ένα ξεχωριστό αθλητικό event υποστηρίζεται από τη Jeep και τα SUV μοντέλα της γκάμας της, που θα είναι εκεί για να τα γνωρίσουν όλοι οι συμμετέχοντες αλλά και οι επισκέπτες.

Η Jeep με τα SUV μοντέλα της, είναι χορηγός στο RunBike, ένα πρωτότυπο, ομαδικό και συναρπαστικό σπορ που απευθύνεται σε όλους, προάγοντας τη συνεργασία και την ευρηματικότητα.

JeepRunBike
JeepRunBike JEEP


Το 1ο Jeep RunBike θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 στο Ellinikon Experience Park, αποτελώντας ένα ξεχωριστό event που θα απευθύνεται σε μικρούς (από 7 ετών) και μεγάλους, έχοντας σκοπό να προωθήσει το αθλητικό πνεύμα και τη συνεργασία. Πρόκειται για έναν αγώνα στον οποίο οι αθλητές αγωνίζονται σε ζευγάρια, με τον έναν να τρέχει και τον άλλο να ποδηλατεί δίπλα ή πίσω του.

Οι συναθλητές μπορούν να εναλλάσσονται (αναλόγως της κατηγορίας) όσο συχνά επιθυμούν και ο χρόνος της αλλαγής συμπεριλαμβάνεται στο συνολικό χρόνο που καθορίζει τη θέση τερματισμού. Ανάλογα με τα ζευγάρια υπάρχουν τρεις αποστάσεις για τον αγώνα: Για ζευγάρια παιδιών η απόσταση είναι 1 km, για μικτά (γονέας-παιδί) 2 km ενώ για ενήλικους είναι 5 km.

JeepRunBike
JeepRunBike JEEP


Στόχος αυτού του multisport αθλήματος είναι η διασκέδαση, η ευρηματικότητα, η ευγενής άμιλλα και η ανάπτυξη της στρατηγικής σκέψης για τους συμμετέχοντες, δηλαδή τους δραστήριους σύγχρονους ανθρώπους που αγαπούν τις outdoor δραστηριότητες. Όπως ακριβώς και τα Jeep Avenger, Renegade και Compass, τα οποία θα σας περιμένουν στο Ellinikon Experience Park προκειμένου να τα δείτε από κοντά και να μάθετε τα πάντα για αυτά.

TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ JEEP AVENGER JEEP B-SUV SUV
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ