ΑΓΟΡΑ

Το ανανεωμένο Honda HR-V μεταξύ των πλέον έξυπνων και καλά εξοπλισμένων SUV- Νέα τιμή βασικής έκδοσης

Honda HR-V
Honda HR-V HONDA

Η Honda ανανέωσε το δημοφιλές SUV HR-V με ένα στοχευμένο λίφτινγκ σε όλες τις εκδόσεις, που περιλαμβάνει αλλαγές στον εσωτερικό και εξωτερικό σχεδιασμό.

Όλες οι εκδόσεις του ανανεωμένου SUV της Honda διαθέτουν έναν πιο διακριτό μπροστινό προφυλακτήρα και ανανεωμένη μάσκα με νέο άνω διακοσμητικό σε crystal black και σκουρόχρωμα εσωτερικά στοιχεία προβολέων που πετυχαίνουν μεγαλύτερη σχεδιαστική σαφήνεια. Ο σμιλεμένος μπροστινός προφυλακτήρας διαθέτει πιο τονισμένες χαρακτηριστικές γραμμές, οι οποίες συμπληρώνονται από τα ανανεωμένα κάτω διακοσμητικά βαμμένα σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα.

Honda HR-V
Honda HR-V HONDA


Οι νέοι προβολείς με ανανεωμένα εσωτερικά στοιχεία προσφέρουν μία πιο χαρακτηριστική υπογραφή. Από τις εκδόσεις Advance και πάνω διατίθεται επίσης η τεχνολογία adaptive driving beam (ADB). Πίσω, μία φωτεινή μπάρα LED που εκτείνεται σε όλο το πλάτος μαζί με τη νέα παλέτα εξωτερικών χρωμάτων να αναδεικνύει τη συνολική εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Στο εσωτερικό, το χαμηλότερο τμήμα του κεντρικού ταμπλό και η κεντρική κονσόλα έχουν επανασχεδιαστεί, με κριτήριο την ευκολότερη πρόσβαση στη βάση ασύρματης φόρτισης τόσο από τον οδηγό όσο και από τον συνοδηγό. Η κεντρική κονσόλα, σε φινίρισμα high-gloss piano black, είναι πλέον πιο επίπεδη και εργονομικά βελτιωμένη.

Honda HR-V
Honda HR-V HONDA


Άλλα μέτρα αναβάθμισης της εμπειρίας του ταξιδιού, σε συνδυασμό με την αυξημένη ηχομόνωση ανεβάζουν την άνεση στο εσωτερικό του HR-V σε άλλο επίπεδο. Επιπλέον, η νέα έκδοση Advance Style Plus διαθέτει γυάλινη οροφή, ενώ μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση στην καμπίνα τις πιο ζεστές ημέρες προσφέρουν τα φιμέ κρύσταλλα που ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων.

Το νέο Honda HR-V διατηρεί την κορυφαία ευελιξία στο εσωτερικό του η οποία αποτελεί σήμα κατατεθέν των προηγούμενων γενεών. Το κλειδί για τη μεγιστοποίηση του χώρου της καμπίνας είναι η τοποθέτηση του ρεζερβουάρ καυσίμου στο κέντρο του πλαισίου, κάτω από τα μπροστινά καθίσματα. Αυτό επιτρέπει στο μοντέλο να χρησιμοποιεί τα εξαιρετικά ευέλικτα πίσω καθίσματα Magic Seats με τις δύο διαθέσιμες διατάξεις τους.

Honda HR-V
Honda HR-V HONDA


Το νέο HR-V συνεχίζει να προσφέρει μια μοναδική οδηγική εμπειρία, συνδυάζοντας εξαιρετική απόδοση και οικονομία με το αναβαθμισμένο υβριδικό σύστημα κίνησης e:HEV της Honda, που περιλαμβάνει δύο ηλεκτροκινητήρες. Το εξελιγμένο σύστημα Linear Shift Control βελτιώνει την αίσθηση κατά την επιτάχυνση, προσφέρει αμεσότερη απόκριση στις εντολές του οδηγού και καλύτερο έλεγχο θορύβων και κραδασμών.

Το HR-Ve:HEV συνεχίζει να παρέχει μερικά από τα πιο ολοκληρωμένα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και βοηθήματα οδήγησης στην κατηγορία του, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης ενός συστήματος κάμερας Multi View Camera Systyem, το οποίο ενεργοποιείται μέσω της κεντρικής οθόνης αφής και εμφανίζει μια πλήρη άποψη 3600 του περιβάλλοντος χώρου του οχήματος, με δυνατότητα επιλογής πλευρικής ή πανοραμικής προβολής.

Honda HR-V
Honda HR-V HONDA


Χρησιμοποιώντας μία ευρυγώνια κάμερα υψηλής ευκρίνειας, ο οδηγός έχει πλήρη εικόνα του περιβάλλοντος χώρου του οχήματος, συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης πεζοδρομίων χωρίς κράσπεδα ή διαγραμμίσεις, ενώ τα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας έχουν αναθεωρηθεί με σκοπό τον περιορισμό της παρέμβασής τους στην καθημερινή οδήγηση.

Η λειτουργία Traffic Jam Assist, η οποία έχει πλέον αναβαθμιστεί ώστε να διαθέτει υποστήριξη διεύθυνσης από 0 km/h, μειώνει την κόπωση του οδηγού στην κυκλοφορία και αυξάνει την ήδη εντυπωσιακή προστασία από συγκρούσεις. Με την τιμή των 35.300 ευρώ που τίθεται ως βασική, το Honda HR-V θέλει να κερδίσει την προσοχή που του αξίζει από το δυναμικό αγοραστικό κοινό των SUV μοντέλων της αγοράς.

TAGS ΑΓΟΡΑ HONDA X-ADV HONDA HR-V ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ