ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Τώρα το νέο Mini Countryman γίνεται ακόμα πιο εύκολα δικό σου - Νέο χρηματοδοτικό με χαμηλό επιτόκιο

MINI COUNTRYMAN
MINI COUNTRYMAN MINI

Οι ελκυστικοί όροι χρηματοδότησης της Mini, από την Mini Financial Services, κάνουν την απόκτηση του νέου SAV πιο εύκολη από ποτέ.

Η σχεδίαση της νέας γενιάς μοντέλων Mini είναι μοντέρνα και ενώ κρατάει τους δεσμούς με το παρελθόν, “οδηγεί” το μοντέλο στην νέα ψηφιακή εποχή- ή τουλάχιστον αυτό προσπάθησαν οι σχεδιαστές τους να κάνουν. Το αποτέλεσμα είναι μια ξεκάθαρα πιο ογκώδης εικόνα σε σχέση με το παρελθόν, με λιγότερα “ντελικάτα” σημεία που στις δύο προηγούμενες γενιές του μοντέλου, “γλύκαιναν” λίγο τη συνολική εικόνα.

MINI COUNTRYMAN
MINI COUNTRYMAN MINI


To νέο Mini Countryman εντυπωσιάζει με την εξωτερική του σχεδίαση, τις κορυφαίες τεχνολογικές εφαρμογές και την ευρυχωρία του. Το πολυτελές Sports Activity Vehicle της Βρετανικής μάρκας διαθέτει όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά Mini, πλούσιο βασικό εξοπλισμό και διατίθεται με κινητήρες mild hybrid, βενζίνης και diesel, και ως αμιγώς ηλεκτρικό σε δύο διαφορετικές εκδόσεις.

MINI COUNTRYMAN
MINI COUNTRYMAN MINI

Η ανανέωση στην αισθητική του Countryman, μπορεί να “διαβαστεί” και ως ακόμα περισσότερη “σοβαρότητα”, για να είναι πιο ξεκάθαρο το “χτύπημα” της MINI στην κατηγορία των premium SUV. Το νέο Mini Countryman είναι 13 εκατοστά μακρύτερο και οκτώ εκατοστά ψηλότερο από τον προκάτοχό του. Ως σήμα κατατεθέν της μάρκας, οι κοντοί πρόβολοι υπογραμμίζουν την ευελιξία του οχήματος.

MINI COUNTRYMAN
MINI COUNTRYMAN MINI


Την ίδια στιγμή, οι χαρακτηριστικοί προβολείς LED και τα πίσω φώτα τονίζουν τη σχεδίαση του αμαξώματος με νέες φωτεινές υπογραφές. Η κομψή, λιτά σχεδιασμένη C-pillar ενώνεται με την μεγαλύτερη οροφή του οχήματος και είναι βαμμένη στο ίδιο χρώμα. Οι ράγες οροφής σε Piano Black ανήκουν πλέον στον βασικό εξοπλισμό και μεγιστοποιούν τις δυνατότητες μεταφοράς του crossover μοντέλου, για παράδειγμα, με μία σχάρα οροφής ή την μπαγκαζιέρα της Mini.

MINI COUNTRYMAN
MINI COUNTRYMAN MINI


Σε εκτός δρόμου διαδρομές, η απόσταση από το έδαφος των 202 χιλιοστών και το δυναμικό πλαίσιο παρέχουν πρόσθετη ασφάλεια και άνεση. Η βασική έκδοση του νέου Mini Countryman C διατίθενται με ζάντες ελαφρού κράματος σε διάφορα σχέδια και διάμετρο από 17 έως 21 ίντσες. Τώρα, από τη Mini Financial Services, με επιτόκιο χρηματοδότησης μόνο 3,9%, η απόκτηση του νέου Countryman είναι πιο εύκολη από ποτέ.

TAGS ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ MINI COUNTRYMAN MINI
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ