ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

Η Vespa GTS των 125/300 κ.εκ. σε νέα προσφορά με όφελος έως και 700 ευρώ

VESPA / PIAGGIO GROUP MEDIA
Vespa GTS VESPA / PIAGGIO GROUP MEDIA

Η Piaggio ανακοίνωσε τη νέα της προσφορά για όλα τα μοντέλα της γκάμας Vespa GTS, στα 125 είτε 300 κ.εκ., με όφελος 700 ευρώ ή με άτοκη χρηματοδότηση ή εναλλακτικά με δώρο πακέτο γνήσιων αξεσουάρ Vespa αξίας έως και 760 ευρώ.

Η εμβληματική Vespa GTS, που συνδυάζει το διαχρονικό στυλ Vespa και την προσοχή σε κάθε στυλιστική λεπτομέρεια με τον πλούσιο βασικό εξοπλισμό και με μια σειρά τεχνικών αναβαθμίσεων ασφάλειας και άνεσης, είναι τώρα πιο προσιτή από ποτέ.

Η γκάμα Vespa GTS αποτελείται από τέσσερις εκδόσεις, καθεμία εκ των οποίων έχει τη δική της ξεχωριστή προσωπικότητα: η Vespa GTS είναι κλασική και γοητευτική, η GTS Super σύγχρονη, η GTS SuperSport δυναμική και η Vespa GTS SuperTech άκρως προηγμένη.

VESPA / PIAGGIO GROUP MEDIA
Vespa GTS VESPA / PIAGGIO GROUP MEDIA


Όλες οι εκδόσεις είναι διαθέσιμες με δύο εξαιρετικά αποδοτικούς κινητήρες, τον δημοφιλή και καταξιωμένο μονοκύλινδρο 125 i-get και τον 300 HPE (High Performance Engine), τον τελευταίο καρπό της τεχνολογίας κινητήρων του Ομίλου Piaggio.

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε τη δική σας Vespa GTS επιλέγοντας την έκδοση που ταιριάζει στη δική σας προσωπικότητα, με άμεσο όφελος 700€ ή με το αποκλειστικό πρόγραμμα χρηματοδότησης DreamRide, με ιδιαίτερα ελκυστικούς όρους: 30% προκαταβολή, 0% επιτόκιο και 30 άτοκες δόσεις*.

VESPA / PIAGGIO GROUP MEDIA
Vespa GTS VESPA / PIAGGIO GROUP MEDIA


Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε να αποκτήσετε δωρεάν μαζί με τη Vespa GTS ένα από τα προτεινόμενα πακέτα αξεσουάρ Vespa, αξίας έως 760 ευρώ!

Ανακαλύψτε περισσότερα στην ιστοσελίδα Vespa ή σε ένα σημείο πώλησης.
[Δελτίο Τύπου]

TAGS ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΝΕΕΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ VESPA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ