ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

Νέα, μειωμένη τιμή για τη Yamaha MT-03

YAMAHA
Yamaha MT-03 YAMAHA

Η Yamaha MT-03, ένα από τα εμβληματικότερα μοντέλα της κατηγορίας Hyper Naked, είναι πλέον διαθέσιμη στο δίκτυο επίσημων συνεργατών της Yamaha στη νέα, μειωμένη τιμή των 5.600 ευρώ.

Η MT-03, που ενσαρκώνει την ιαπωνική αξία, την υψηλή ποιότητα, τις εξαιρετικές επιδόσεις, την μοντέρνα σχεδίαση και την αξιοπιστία της ιαπωνικής εταιρείας, προσφέρεται τώρα στην ευνοϊκή τιμή των 5.600 €.

To ιαπωνικό naked στα μεσαία κυβικά είναι η γυμνή εκδοχή του supersport R3, καθώς διαθέτει το ίδιο πλαίσιο (τύπου ‘διαμάντι’) και τον ίδιο ροπάτο υγρόψυκτο δικύλινδρο κινητήρα των 321 κ.εκ. και 42 ίππων.

Το προηγμένο σύστημα ψεκασμού καυσίμου εξασφαλίζει άμεση απόκριση στο γκάζι με φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία, μαζί με κατανάλωση που ρεαλιστικά κυμαίνεται στα 5 lt/100km.

Η λειτουργία του μοτέρ μαζί με την εξαιρετικά ελαφριά αίσθηση του συμπλέκτη κάνει την MT-03 εύκολη και διασκεδαστική στην πόλη - όπως άλλωστε και το ύψος της σέλας, στα 780 mm του σωληνωτού πλαισίου.

Οι τροχοί της ελέγχονται από αντεστραμμένο πιρούνι διαμέτρου 37 mm εμπρός και μονό αμορτισέρ ΚΥΒ πίσω, ενώ για τις ενδείξεις στον αναβάτη φροντίζει μια ψηφιακή οθόνη LCD.

TAGS ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ YAMAHA YAMAHA MT-03
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ