FORMULA 1

10.000.000 ευρώ για τους αντίχειρες του Αλόνσο

10.000.000 ευρώ για τους αντίχειρες του Αλόνσο
New Image

Η τράπεζα Santander ασφάλισε τους αντίχειρες του Φ. Αλόνσο έναντι του ποσού των 10.000.000 ευρώ

Ένας πολύ καλός λόγος για να παρακαλάς να ματώσουν οι αντίχειρές σου είναι να τους έχεις ασφαλίσει για 10.000.000 ευρώ.
Όχι, δεν πρόκειται για αστείο. Εξάλλου, συνηθίζεται μοντέλα να ασφαλίζουν τους μηρούς τους, ποδοσφαιριστές τα πόδια τους – που το παράξενο δηλαδή ένας πιλότος της Formula 1 να εξασφαλίσει τα πολυτιμότερα μέλη του σώματός του, τους αντίχειρές του.

Ειδικά, μάλιστα, αν είσαι Φερνάντο Αλόνσο και έχεις από πίσω σου έναν τραπεζικό κολοσσό όπως η Santander, που σου κατοχυρώνει ηρεμία και σιγουριά στην πορεία της καριέρας σου.

Ο ισπανικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός είναι χορηγός του Αλόνσο, αρκετά, χρόνια, μιας και ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αποτελεί κάτι παραπάνω από λατρεμένο πρόσωπο για τους συμπατριώτες του και ειδικά για τους κατοίκους του Οβιέδο, την πόλη όπου και κατάγεται.

Τελευταία θεαματική κίνηση της τράπεζας είναι η ασφάλεια των αντιχείρων του πιλότου της Ferrari, για το ποσό των 10.000.000 ευρώ.

"Οι αντίχειρες του Αλόνσο είναι ένα σύμβολο. Επιπροσθέτως είναι σημαντικοί για την οδήγηση ενός μονοθέσιου της F1, όπως επίσης σχηματίζουν το σήμα της νίκης και δείχνουν ότι όλα είναι καλά", ανέφερε χαρακτηριστικά η δήλωση εκπρόσωπου της Santander.









TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ