FORMULA STUDENT

3o Formula Student Festival: Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

@georgekoutos / Car and Driver
@GEORGEKOUTOS / CAR AND DRIVER

Δώδεκα πολυτεχνικές σχολές από όλη την Ελλάδα έδωσαν δυναμικό παρών στο 3ο Formula Student Festival, στο χώρο του παλαιού Δημαρχείου Γλυφάδας, εντυπωσιάζοντας με τα επιτεύγματα της τεχνολογίας και τις καινοτομίες που ενσωματώνονται στα μονοθέσια τους που συμμετέχουν στο διεθνή διαγωνισμό Formula Student.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, το πρώτο και μεγαλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο, το Car and Driver, του οποίου η ελληνική έκδοση γιορτάζει τα 35 χρόνια της, συνδιοργάνωσε τη διημερίδα Formula Student Festival με τη συμμετοχή όλων των Πολυτεχνικών σχολών της χώρας μας.

Η διοργάνωση είχε την υποστήριξη και τη συνεργασία του Δήμου Γλυφάδας και την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, του Yπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Aσφαλίσεων καθώς και της Επιστημονικής Ένωσης Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ).

@georgekoutos / Car and Driver
3o Formula Student Festival @GEORGEKOUTOS / CAR AND DRIVER


Οι ομάδες παρουσίασαν τα τεχνήματά τους στο ευρύ κοινό και είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν μεταξύ τους, με διαπρεπείς επιστήμονες αλλά και με ανθρώπους της αυτοκίνησης και μέλη της πολιτικής σκηνής της χώρας, δείχνοντας το δρόμο για το μέλλον.

Οι επιδείξεις των μονοθέσιων ξεσήκωσαν και προκάλεσαν θαυμασμό στο πλήθος που χειροκρότησε τη προσπάθεια τους, ενώ οι ομιλητές ανέπτυξαν τις θέσεις τους και απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα στην διημερίδα «Ενέργεια, Τεχνολογία, Ανάπτυξη: Οι Πολυτεχνικές σχολές και οι προκλήσεις στη νέα εποχή για την Αυτοκίνηση» που διενεργήθηκε στο πλαίσιο του 3ου Formula Student Festival.

Στη προσπάθεια αυτή αρωγοί στάθηκαν οι: Στέλιος Βαφείδης, Sungrow, Kawacom, Pretzel Hellas, Anek lines, ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., Pizza Fun, Heineken, Κάβα Βυτινιώτη και όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.
[Δελτίο Τύπου]

TAGS FORMULA STUDENT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ