FORMULA 1

Αεροσυνοδός με διχτυωτό καλσόν ο Μr.Μπράνσον

Αεροσυνοδός με διχτυωτό καλσόν ο Μr.Μπράνσον

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον εκπλήρωσε το στοίχημα που είχε βάλει με τον ιδιοκτήτη της Caterham, Τόνι Φερνάντες για τις επιδόσεις των ομάδων τους στη Φόρμουλα 1 (video).

Τρία χρόνια πριν ο (τότε) ιδιοκτήτης της (τότε) Virgin (νυν Marussia), σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον είχε βάλει στοίχημα με τον πρώην συνεργάτη του και ιδιοκτήτη της (τότε) Lotus (νυν Caterham), Τόνι Φερνάντες πως η ομάδα εκείνου που θα τερματίσει σε χαμηλότερη θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών εκείνη τη χρόνια, θα εργαζόταν ως αεροσυνοδός σε μια πτήση στην αεροπορική εταιρεία του ενός ή του άλλου.

Ο Μπράνσον ήταν ο χαμένος και προφασιζόμενος διάφορες κακοτυχίες, απέφευγε να εκπληρώσει το στοίχημα. Στο μεταξύ πούλησε την ομάδα του στη ρωσικών συμφερόντων, Marussia Motors.

Ωστόσο ο Μπράνσον εκπλήρωσε το στοίχημα και ντύθηκε αεροσυνοδός της AirAsia σε μια πτήση από το Περθ στην Κουάλα Λουμπούρ.

Ο Μπράνσον ξύρισε τα πόδια του, φόρεσε διχτυωτό καλσόν και την κόκκινη στολή της εταιρείας, έβαλε κόκκινο κραγιόν και βγήκε για να εκπληρώσει τα καθήκοντα του.

Αεροσυνοδός με διχτυωτό καλσόν ο Μr.Μπράνσον

Όπως έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα της Virgin, έχυσε "κατά λάθος" ένα δίσκο με ποτά και αναψυκτικά στον Φερνάντες και για τιμωρία τον τάισε στο στόμα σαν τα μωρά. Στο τέλος της πτήσης ο Φερνάντες τον έλουσε με σαμπάνια.

Δύο άνθρωποι των επιχειρήσων που ξέρουν να χρησιμοποιούν τα μίντια συγκέντρωσαν 300.000 δολάρια για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Starlight, ίδρυμα που στηρίζουν τόσο η Virgin Australia, όσο και η AirAsia.

Αεροσυνοδός με διχτυωτό καλσόν ο Μr.Μπράνσον

Δείτε το video:

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ