FORMULA 1

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη...

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη...
Ο Βασίλης με τα γένια

Τι θα μπορούσε να ζητήσει ένας πιλότος που έχει δόξα και χρήματα; Η απάντηση εντός μαζί με βίντεο

Οι οδηγοί της F1 είναι παιδιά που απλώς έτυχε να παίζουν με μεγάλα αυτοκίνητα και όπως όλα τα παιδιά του κόσμου έστειλαν γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Τι θα μπορούσε να ζητήσει όμως ένας άνθρωπος που έχει δόξα και χρήματα; Η απάντηση είναι ΠΟΛΛΑ και συνήθως πιο δύσκολα πράγματα από ένα ακριβό παιχνίδι.

* Τα παρακάτω φυσικά δεν αναφέρονται στην πραγματικότητα και για διαβαστούν θέλει καλή διάθεση στο πνεύμα των ημερών…

Τζιανκάρλο Φιζικέλα

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

Ελπίζω ότι είστε καλά.

Για τα Χριστούγεννα, θα ήθελα ότι και ο Τομ Κρουζ... Παντρέυτηκε πρόσφατα στην Ιταλία και ενώ όλοι ξέρουμε πως είναι κοντός στις φωτογραφίες φαινόταν να είναι στο ίδιο ύψος με την γυναίκα του, ενώ όλοι ξέρουμε πως είναι πιο κοντός από την όμορφη κυρία του.

Σκέφτομαι πως αν και εγώ φαίνομαι πιό ψηλός στις φωτογραφίες, θα βοηθήσει την εμπιστοσύνη μου, που πρέπει να κρατήσω υψηλή, έτσι εγώ μπορεί να κερδίσω και εγώ πρωταθλήματα.

Η μοίρα μου είναι στα χέρια σας.

Ciao!

Φελίπε Μάσα

Αγαπητέ Άγιε,

Μπορώ να έχω το καλύτερο αυτοκίνητο Ferrari φέτος; Εργάστηκα πραγματικά σε πολύ σκληρό επίπεδο αυτό το έτος, έκανα όλα όσα μου ζητήθηκαν, και αναμετρήθηκα στα ίσια με τον Μίκαελ (είναι ένας εξαιρετικός πιλότος) αρκετές φορές με το δεύτερο αυτοκίνητο.

Το θέμα είναι ότι εγώ είμαι γρήγορος επίσης, και θα αγαπούσα το καλύτερο αυτοκίνητο για να δείξω ότι είμαι ο καλύτερος και ότι μπορώ να κερδίσω αγώνες.

Ο Μίκαελ πήρε ένα τεράστιο κύπελλο με όλες τους αγώνες που κέρδισε όταν άφησε τη Ferrari μερικές εβδομάδες πριν και θέλω και εγώ να πάρω ένα όταν τελειώσω.

Γι' αυτό το λόγο χρειάζομαι το καλύτερο αυτοκίνητο

Ευχαριστώ,

Φελίπε

Υ.Γ. Ίσως και ένα αστείο βιβλίο για τον Κίμια θα ήταν καλό, για να τον εκνευρίσει λίγο...

Τακούμα Σάτο

Santa-san

Θέλησα να σας γράψω μια συμπαθητική επιστολή για να σας πω για το έτος χαράς-διασκ'έδασης και ευτιχίας που είχα με την Super Aguri.

Ήταν υπέροχο όταν άρχισε ο πρώτος αγώνας. Οι άνθρωποι που εργάστηκαν πραγματικά σκληρά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και είχαμε στιγμές πραγματικής διασκέδασης.

Ήμουν υπερήφανος για την προσπάθεια όλων, εάν υπόσχεστε να μην το πείτε πουθενά, φώναξα από χαρά μετά από το τελευταίο Grand Prix όταν τελείωσα δέκατος.

Ο κόσμος είναι τόσο καλός και η ζωή είναι τόσο μεγάλη εγώ θα ήθελε μια έκπληξη (ότι θέλετε...) για τα Χριστούγεννα, αλλά μόνο εάν αυτό είναι σύμφωνο με εσάς, και εάν έχετε το χρόνο και εάν είμαι αρκετά συμπαθητικός στους ανθρώπους.

Σας ευχαριστούμε πολύ, πολύ, πάρα πολύ.

Με πολλή αγάπη, Τάκου

Σκοτ Σπιντ

Speedster ή ΣΣ, ή Σκοτ από την Καλιφόρνια

Yo Mr. SC,

Είχα μία πολύ καλή χρονιά με την Toro Rosso αν και αρκετός κόσμος δεν ξέρεις ποιος είναι ο Speedster. Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσες να "πειράξεις" το αυτοκίνητό μου ώστε να έχω ένα από αυτά τα κουμπιά έξτρα ώθησης στη νέα σεζόν όπως είχα στο Α1 GP. Θα μπορούσα να κάνω εξαιρετικά πράγματα με λίγη έξτρα δύναμη...

Το πιάσατε; Είμαι ο Speed και χρειάζομαι έξτρα ταχύτητα.

Με σεβασμό ο Speedster

Ντέιβιντ Κούλθαρντ

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη

Ντέιβιντ εδώ,

Φόρεσα μία στολή του Superman όταν τερμάτισα τρίτος στο Μονακό και αναρωτιόμουν αν θα μπορούσες να μου φέρεις μερικά έξτρα εξαρτήματα για να φοράω και να χρησιμοποιώ μαζί με τη στολή.

Έχουμε έναν καινούργιο στην ομάδα που ονομάζεται Μαρκ και θέλω όλοι να ξέρουν ότι εγώ είμαι ακόμα ο Νο1 εδώ.

DC

Φερνάντο Αλόνσο

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

Φερνάντο εδώ! Σε ευχαριστώ που έκανες τον Μίακελ Σουμάχερ να αποσυρθεί. Τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα για εμένα τώρα. Θα ξέρετε ότι κατασκευάζουμε τη νέα μηχανή αυτόν τον καιρό και θα ήθελα να ελέγξετε την παραγωγή γιατί τα λάθη σε αυτή την ομάδα είναι πολλά.

Ξέρω ότι ζητάω το ανάποδο από πέρυσι αλλά άλλαξα ομάδα.

Gracias,

F

Λιούις Καρλ Χάμιλτον

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

Σε ευχαριστώ για το χρωματιστό βιβλίο πέρυσι. Θα μπορούσα να πάρω μερικά μαξιλάρια φέτος;

Έχω ακόμα μερικές δυσκολίες για να βολευτώ σε κόπκιτ της F1 και ίσως κάποια στιγμή βοηθήσουν.

Κατά τ' άλλα έχω όλα όσα χρειάζομαι αν και θα ήτα καλό να είχα μερικές ταμπέλες "I'm not Tiger Woods", εξαιτίας των ενοχλητικών ρεπορτέρ.

Λιούι Χάμιλτον, από ένα πραγματικά μεγάλο εργοστάσιο.

Κίμι Ραϊκόνεν

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη

Στα επαγγελματικά μου είμαι πάρα πολύ καλά αφού θα ξέρεις πως πήρα μεταγραφή στην Ferrari και δεν θα χρειάζεται να επιστρέφω στα Paddock με τα πόδια πλέον. Έχω όμως ένα μικρό πρόβλημα.

Ο νέος εργοδότης μου με απείλησε και μου είπε να μην εκτίθεμαι τόσο πολύ πλέον. Επειδή πρόσφατα είδα μία ταινία του Harry Poter θέλω να ζητήσω ένα δώρο. Μπορείς να μου φέρεις τον αόρατο μανδύα έτσι ώστε να ξεφεύγω από τους παπαράτσι, γιατί σε διαφορετική περίπτωση βλέπω την απολύση μου να πλησιάζει. Δεν μπορώ και δεν θέλω να σταματήσω τα πάρτι...

Επίσης θα ήθελαν αν είναι εύκολο να εξαφανιστεί από το YouTube το βίντεό μου με το ατύχημα στην βάρκα γιατί χαλάει το προφίλ μου.







Αν πάλι δεν μπορείς κάτι από τα παραπάνω θα ήθελα μία μάσκα με το πρόσωπο του Φερνάντο Αλόνσο έτσι ώστε να έχουν αυτόν εξώφυλλο τα αγγλικά περιοδικά.

Ευχριστώ,
Κίμι

Τζένσον Μπάτον

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

Το όνομά μου είναι Τζένσον Μπάτον και ζω στο Μονακό.

Είμαι βέβαιος ότι με θυμάστε από τον περασμένο χρόνο αλλά είμαι ακόμα διασημότερος τώρα δεδομένου ότι έχω κερδίσει ένα F1 Grand Prix. Θα ήθελα πραγματικά δύο πράγματα για τα Χριστούγεννα. Θέλω τους δημοσιογράφους να με αντιμετωπίζω σοβαρά.

Βαρέθηκα να απαντάω στις ερωτήσεις γιατί δεν κερδίζω τους τίτλους και τους αγώνες και συγκεκριμένα αυτόν της Μεγάλης Βρετανίας.

Είναι σαν να μην με πιστεύουν όταν λέω ότι πρόκειται να το κάνω μια ημέρα. Ο μπαμπάς μου λέει ότι θα το πετύχω.

Το δεύτερο πράγμα είναι λίγο άτακτο. Θα ήθελα ένα μαχαίρι, κάτι που να μπορώ να τρυπήσω ελαστικά αυτοκινήτου. Αυτός ο τύπος Ο Λιούις Χάμιλτον κλέβει αρκετό από το "φως" μου στα ταμπλόιντ και δεν θα το επιτρέψω.

Cool,

Jense

Μίκαελ Σουμάχερ


Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

Ευχαριστώ για το καλό αυτοκίνητο πέρυσι. Δεν κατόρθωσα αρκετά να κερδίσω έναν άλλο τίτλο αλλά ήταν μια μεγάλη βελτίωση ότι Ferrari μου έδωσε εργασία.

Δεν συναγωνίζομαι άλλο και επειδή έχω πολλά χρήματα, δεν χρειάζομαι πραγματικά τίποτα αυτή τη φορά.

Θα μπορούσα πιθανώς να χρησιμοποιήσω ένα Scaleltrix εν τούτοις, δεδομένου ότι δεν έχω πολλά να κάνω αυτές τι μέρες. Ο Ραλφ δεν έρχεται και έτσι ένας σαν αυτό που έχει ο Μάικλ Τζόρνταν θα ήταν καλό.

Danke, Mick s



















































































































































TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ