FORMULA 1

Αλλάζει τη σκληρή γόμα η Pirelli

Αλλάζει τη σκληρή γόμα η Pirelli

Σε αλλαγή στη σκληρή γόμα προχωρεί η Pirelli από το ισπανικό Grand Prix και μετά. Ποια ελαστικά θα έχουν στη διάθεση τους οι ομάδες σε Μονακό και Καναδά.

Τα ελαστικά της Pirelli και η προσπάθεια κατανόησης τους από τις ομάδες πρωταγωνίστησαν στους τέσσερις πρώτους αγώνες της σεζόν.

Λιγότερο από τρεις εβδομάδες πριν από το πρώτο Grand Prix επί ευρωπαϊκού εδάφους, στη Βαρκελώνη, η Pirelli ανακοίνωσε πως αλλάζει τη σκληρή γόμα.

Η ιταλική εταιρεία που είναι ο αποκλειστικός προημηθευτής ελαστικών θέλει να κάνει τη σκληρή γόμα πιο ανθεκτική, ενώ ανακοίνωσε και τις γόμες που θα χρησιμοποιήσουν οι ομάδες στους τρεις επόμενους αγώνες.

Έτσι επανέρχεται το ελαστικό με την πορτοκαλί λεπτομέρεια, ένα ελαστικό πιο κοντά στα περσινά. Πριν από δύο χρόνια και πάλι ενόψει Βαρκελώνης η Pirelli είχε προχωρήσει σε αλλαγή της σκληρής γόμας.

Έτσι στην Ισπανία οι οδηγοί θα έχουν στη διάθεση τους εκτός από τη σκληρή γόμα και τη μέση γόμα (λευκή λεπτομέρεια).

Στο Μονακό επιστρέφει η μαλακή γόμα (κίτρινη) και η πολύ μαλακή (κόκκινη), ενώ στον Κανάδα οι ομάδες θα έχουν στη διάθεση τους τη μεσαία (λευκή) και την πολύ μαλακή (κόκκινη).

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ