FORMULA 1

Αλόνσο: "50% πιθανότητες για τίτλο"

Αλόνσο: "50% πιθανότητες για τίτλο"

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής εκτιμάει ότι όταν θα έρθει η ώρα να κριθεί ο τίτλος θα βρίσκεται κοντά στην κορυφή.

Ο Φερνάντο Αλόνσο δεν σταμάτησε να πιστεύει ποτέ στον εαυτό του και καλά κάνει. Ειδικά τώρα που η Ferrari έχει παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης (σ.σ. ξεχνάμε προσωρινά την επικείμενη ακρόαση για το συμβάν στη Γερμανία), η αυτοπεποίθηση του οδηγού από το Οβιέδο έχει φτάσει στο ταβάνι.

" Μας πήρε μόνο δύο αγώνες για να επιστρέψουμε στη διεκδίκηση του τίτλου. Αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε πίσω στη βαθμολογία και είναι πάντα καλύτερο να βρίσκεσαι μπροστά, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι στο τελικό σπριντ και αναφέρομαι στους δύο ή τρεις τελευταίους αγώνες, θα βρισκόμαστε πιο κοντά στην κορυφή από ότι είμαστε τώρα", τόνισε σε εκδήλωση παρουσίασης του WROOM στη Μαντόνα ντι Καμπίλιο.

Έδειξε να υπολογίζει περισσότερο το δίδυμο της McLaren (Τζένσον Μπάτον, Λιούις Χάμιλτον) και λιγότερο τους Σεμπάστιαν Φέτελ και Μαρκ Γουέμπερ της Red Bull Racing.

" Είναι δύσκολο να πω ποιος είναι ο δυνατότερος αντίπαλος μου, είμαστε σχεδόν ίσοι. Ίσως ο Χάμιλτον, ο Μπάτον και εγώ που έχουμε κατακτήσει τον τίτλο στο παρελθόν. Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε στο τελικό σπριντ. Έχω 50% πιθανότητες για να κατακτήσω τον τίτλο", κατέληξε.

Ο Αλόνσο βρίσκεται 20 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Γουέμπερ και ενώ απομένουν επτά αγώνες για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ