FORMULA 1

Αλόνσο: "Ανανεώνω με τη Ferrari"

Αλόνσο: "Ανανεώνω με τη Ferrari"

Ο ισπανικός Τύπος φιλοξενεί δηλώσεις του Φερνάντο Αλόνσο σχετικά με την επέκταση της συνεργασίας του με τη Ferrari μέχρι το 2020.

Η σχέση του Φερνάντο Αλόνσο με τη Ferrari έχει προχωρήσει μετά το μήνα του μέλιτος και μολονότι όλοι αντιλαμβάνονται το... βαρύ κλίμα μετά τις δηλώσεις του Ισπανού οδηγού που ανάγκασαν τον Λούκα ντι Μοντετζέμολο να του... τραβήξει το αυτί.

Ωστόσο για τον... ισπανικό Τύπο οι δύο πλευρές παραμένουν στο μήνα του μέλιτος και φιλοξενούν δηλώσεις του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, μετά τη Σιγκαπούρη, σχετικά με την επέκταση του συμβολαίου του με τη Ferrari.

" Δουλεύουμε εντατικά για την επέκταση του συμβολαίου μου. Περιμένω να κλείσω την καριέρα μου στη Ferrari. Σύντομα θα καθίσουμε για να συζητήσουμε. Η ομάδα με έχει κάνει να καταλάβω πως θέλει το ίδιο, οπότε η επέκταση του συμβολαίου μου θα είναι κάτι καλό", υποστήριξε ο 32χρονος νικητής σε Κίνα και Ισπανία φέτος.

Το τρέχον συμβόλαιο του δεύτερου στη βαθμολογία των οδηγών ολοκληρώνεται το 2016. Η ηλικία δεν τον ενοχλεί γιατί " υπάρχουν πιλότοι σαν τον Γουέμπερ που παραμένουν ανταγωνιστικοί στα 38 ή στα 39 χρόνια τους. Όταν επέστρεψε ο Σουμάχερ ήταν πρωταγωνιστής. Το κίνητρο και η αγάπη για αυτό το σπορ με έχουν συντηρήσει μέχρι σήμερα, δεν θα υπάρξει πρόβλημα".

Ο Αλόνσο πραγματοποίησε ντεμπούτο στη Φόρμουλα 1 το 2001.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ