FORMULA 1

Αλόνσο: "Ανοιχτή η μάχη τίτλου"

Αλόνσο: "Ανοιχτή η μάχη τίτλου"

Ο Φερνάντο Αλόνσο τόνισε ότι η υπόθεση "τίτλος" παραμένει ανοιχτή, τρεις στροφές πριν το πέσιμο της καρό σημαίας του φετινού πρωταθλήματος.

Στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Εκεί η Red Bull έχει 426 βαθμούς, με τη McLaren να αποτελεί το μεγάλο της αντίπαλο καθώς έχει 381 πόντους, ενώ η Ferrari με τη σειρά της έχει μόλις 334.

Στην Ιαπωνία οι "κόκκινοι ταύροι" έκαναν το 1-2, ενώ τα "ασημένια βέλη" πήραν τις θέσεις τέσσερα και πέντε με Χάμιλτον και Μπάτον αντίστοιχα.

Η Ferrari κατάφερε να κάνει την σφήνα της και να πάρει την πολύ σημαντική τρίτη θέση με τον Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός έγραψε στο blog της Ferrari για τη μάχη του τίτλου:

" Ακόμα πιστεύω ότι η μάχη για τον τίτλο είναι ανοιχτή για πέντε πιλότους. Φέτος έχουμε δει αρκετές φορές έναν κάποιον να επιστρέφει στο παιχνίδι όταν έδειχνε να είναι έξω απ' αυτό - και αυτό μπορεί εύκολα να ξανασυμβεί.

Ο μόνος που μπορεί να αντέξει σε ένα δύσκολο σαββατοκύριακο είναι ο Γουέμπερ, όλοι οι άλλοι πρέπει αν εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία, ειδικά αυτός που είναι λίγο πιο πίσω".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ