FORMULA 1

Αλόνσο: "Δεν σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα πλέον"

Αλόνσο: "Δεν σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα πλέον"

Ο Φερνάντο Αλόνσο κατέκτησε τη νίκη στο Σίλβερστοουν, όμως δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση το πρωτάθλημα, καθώς η διαφορά από την κορυφή είναι μεγάλη.

Ο Ισπανός πιλότος, που για πρώτη φορά την φετινή σεζόν τερμάτισε στην πρώτη θέση ενός Grand Prix, δεν έκρυψε την χαρά του για τη νίκη, όμως παρουσιάστηκε αρκετά προσγειωμένος για την συνέχεια.

Συγκεκριμένα ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής, δεν θέλησε να μιλήσει για πρωτάθλημα, απλά να ευχαριστιέται κάθε αγώνα ξεχωριστά, μιας και η διαφορά από τον Φέτελ είναι τεράστια.

"Είναι ξεκάθαρο ότι μας δίνει τεράστια ώθηση αυτή η νίκη. Ήμασταν αισιόδοξοι ότι θα ήμασταν γρήγοροι στο Σίλβερστοουν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήταν ένα δύσκολο Grand Prix για εμάς, λόγω των χαρακτηριστικών των στροφών.

Ξέραμε ότι το Σίλβερστοουν θα είναι σαν τη Βαρκελώνη, οπότε το να νικήσουμε εδώ αποτελεί ένα καλό κίνητρο για, όλους εμάς και μας δίνει θάρρος για τη συνέχεια", δήλωσε ο Φερνάντο Αλόνσο.

Για το αν υπάρχουν σκέψεις για το πρωτάθλημα: "Δεν υπάρχει αυτό τη δεδομένη στιγμή λόγω της τεράστια διαφοράς που υπάρχει με τον Σεμπάστιαν. Πρέπει να διασκεδάζουμε κάθε σαββατοκύριακο, δεν υπάρχει χρόνος να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ