FORMULA 1

Αλόνσο: "Είμαι μολυσμένος από τη Ferrari"

Αλόνσο: "Είμαι μολυσμένος από τη Ferrari"
Αλόνσο

"Η Ferrari είναι πολλά παραπάνω από μια απλή ομάδα, με έχει... μολύνει", δήλωσε ο Φ. Αλόνσο

Ο Φερνάντο Αλόνσο με τη μετακίνησή του στη Ferrari, πραγματοποίησε ένα παιδικό του όνειρο. Το ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα ήταν κάτι παραπάνω από τέλειο στην πρώτη του εμφάνιση με την κόκκινη στολή.
Πήρε την πρώτη θέση στην πίστα του Σακχίρ, δικαιώνοντας τους ανθρώπους της Scuderia που τον πίστεψαν, ενώ ο ίδιος όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει με τα καλύτερα λόγια την ιταλική ομάδα.

"Είναι διαφορετικά, είναι ακόμα καλύτερα. Περίμενα να έρθω στην καλύτερη ομάδα, ώστε να είμαι σε θέση να επωφεληθώ από τις δυνατότητές της. Όμως, η Ferrari είναι πολλά παραπάνω από μια απλή ομάδα. Είναι ένα πάθος, μια φιλοσοφία, είναι τρόπος ζωής. Είμαι μολυσμένος από αυτά τα συναισθήματα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στην ιταλική εφημερίδα "Corriere della Sera".

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν ξαφνιάστηκε από την επιστροφή του Σουμάχερ, ο Ισπανός πιλότος τόνισε χαρακτηριστικά: " Έμεινα παραπάνω από ξαφνιασμένος από την επιστροφή του. Με την ήρεμη ζωή που είχε και με το πλούσιο παρελθόν του...", ενώ δε δίστασε να πει πως "το να αφήνεις το Σουμάχερ πίσω σου είναι πάντα ωραίο – συζητάς γι’ αυτό μια ολόκληρη εβδομάδα".






TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ