FORMULA 1

Αλόνσο: "Ευπρόσδεκτος ο Φέτελ"

Αλόνσο: "Ευπρόσδεκτος ο Φέτελ"

Ο Φερνάντο Αλόνσο έπλεξε το εγκώμιο του Σεμπάστιαν Φέτελ και τον κάλεσε σε λίγα χρόνια στη Ferrari|.

Η αλήθεια είναι ότι το έχει πει και ο ίδιος ο Σεμπάστιαν Φέτελ ότι τον ενδιαφέρει η Ferrari. Πάντως ο Φερνάντο Αλόνσο του άνοιξε την πόρτα.

Ο Ισπανός οδηγός κάλεσε τον παγκόσμιο πρωταθλητή να οδηγήσει για λογαριασμό της Ferrari. Έδωσε στον δημοσιογράφο της Sport Bild αυτό που ήθελε να ακούσει, γνωρίζοντας ότι είναι αδύνατο για λίγο καιρό να μοιραστεί το... κόκκινο ενδιαφέρον με τον Γερμανό.

" Όλοι οι οδηγοί θέλουν να έρθουν στη Ferrari. Ο Σεμπάστιαν θα είναι σίγουρα ευπρόσδεκτος. Μια μέρα, γιατί όχι. Αν δεν έχεις οδηγήσει για τη Ferrari, η καριέρα σου δεν έχει ολοκληρωθεί", σχολίασε ο οδηγός από το Οβιέδο.

Κι επειδή όλα δείχνουν ότι θα καλωσορίσει τον Φέτελ στο κλαμπ των οδηγών με δύο παγκόσμιους τίτλους, έπλεξε το εγκώμιο του "Wunder Kid" από το Χέπενχαϊμ.

" Είναι ένας σπουδαίος πρωταθλητής που βρίσκεται καθ'οδόν για την κατάκτηση ενός δεύτερου τίτλου. Διαθέτει μεγάλο ταλέντο και την ικανότητα να χειρίζεται την πίεση", κατέληξε ο Αλόνσο που θέλει την επόμενη Κυριακή (11/9) να ικανοποιήσει το κοινό της Ferrari στη Μόντσα, φτάνοντας σε μια εντός έδρας νίκη.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ