FORMULA 1

Αλόνσο: "Καλή αλλαγή για τον Χάμιλτον"

Αλόνσο: "Καλή αλλαγή για τον Χάμιλτον"

Ο Φερνάντο Αλόνσο χαιρέτισε τη μετακίνηση του Λιούις Χάμιλτον στη Mercedes, αν και δεν εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τη McLaren.

Ο Φερνάντο Αλόνσο δεν συμπαθεί τη McLaren! Εμφανές και από τα λόγια του σχετικά με τη μετακίνηση του Λιούις Χάμιλτον στην Mercedes.

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και πρώην οδηγός της McLaren χαρακτήρισε καλή αλλαγή για τον Χάμιλτον τη μεταπήδηση του στη γερμανική ομάδα.

"Είναι φυσιολογική εξέλιξη. Είναι ένα βήμα στην καριέρα σου. Για τον Λιούις πιστεύω πως ήταν καλή κίνηση να προχωρήσει και το ίδιο για τη McLaren. Ο Προστ έφυγε, ο Σένα, μετά εγώ, τώρα ήρθε η σειρά του Λιούις. Για μια καλύτερη ζωή, μια καλύτερη ευκαιρία", σχολίασε ο Αλόνσο που άντεξε μόλις μια σεζόν (το 2007) στη McLaren.

Ο Ισπανός οδηγός που δεν έχει καθόλου καλές αναμνήσεις από τη συνύπαρξη με τον Λιούις Χάμιλτον και τον Ρον Ντένις, ο οποίος δεν έχει ενεργό συμμετοχή πλέον στην ομάδα της McLaren στη Φόρμουλα 1, πρόσθεσε

" Η McLaren έχει να κερδίσει 14 χρόνια τον τίτλο των κατασκευαστών. Αρκετά χρόνια είχε το καλύτερο μονοθέσιο. Είμαι σίγουρος πως ο Λιούις θέλει να νικήσει. Τα πήγε σπουδαία στη McLaren. Κέρδισε ένα πρωτάθλημα. Κέρδισε αγώνες. Είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς και νομίζω πως του χρόνου θα το απολαύσει περισσότερο. Θα είναι ανταγωνιστικός και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα".

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας κατέληξε λέγοντας " η Mercedes είναι μια κορυφαία ομάδα με τον Ρος Μπρον να βρίσκεται εκεί και με την προοπτική που υπάρχει, όταν έχεις μια μεγάλη εταιρεία πίσω σου. Οπότε είναι δυνατοί".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ