FORMULA 1

Αλόνσο: "Να αντέξουμε στον πόνο"

Αλόνσο: "Να αντέξουμε στον πόνο"

Ο Φερνάντο Αλόνσο τόνισε ότι η ομάδα του τώρα πρέπει να αποδείξει ότι αντέχει στον πόνο, θέλοντας να δείξει ότι τα δύσκολα μόλις άρχισαν!

Με τις δύο συνεχόμενες νίκες του σε Ιταλία και Σιγκαπούρη, ο Φερνάντο Αλόνσο ψαλίδισε τη διαφορά από την κορυφή αισθητά. Παρόλα αυτά ο πιλότος από το Οβιέδο, δεν εφησυχάζει, τονίζοντας ότι τώρα πρέπει στη Scuderia να δώσουν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό.

Συγκεκριμένα ο πιλότος της Ferrari, δήλωσε: " Αυτές οι δυο συνεχόμενες νίκες έχουν μειώσει το κενό το οποίο είχε χτιστεί, αλλά ακόμα δεν είμαστε εμείς στην κορυφή

Τώρα τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται σοβαρά, θα πρέπει να δείξουμε ότι αντέχουμε στον πόνο και εκτός αυτών είναι ώρα να δώσουν όλοι τα πάντα, χωρίς να κάνουμε βήματα προς τα πίσω. Υπάρχουν ακόμα πέντε πιλότοι που είναι στο κυνήγι του τίτλου".

Μάλιστα, ο Ισπανός πιλότος υπογράμμισε ότι το σημαντικότερο από τις δυο συνεχόμενες νίκες της ομάδας του είναι ότι το μονοθέσιο ανταποκρίνεται πολύ καλά στις απαιτήσεις που προκύπτουν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ