FORMULA 1

Αλόνσο: "Τα χειρότερα πέρασαν"

Αλόνσο: "Τα χειρότερα πέρασαν"

Ο Φερνάντο Αλόνσο τόνισε ότι τα χειρότερα για την Ferrari έχουν περάσει, ευελπιστώντας ότι η επόμενη χρονιά θα σημαδευτεί από περισσότερες επιτυχίες για την ομάδα του.

Ο Ισπανός πιλότος, ήταν πρώτος μέχρι τον τελευταίο αγώνα, εκεί όπου ένα λάθος στα pit και ένας αλάνθαστος Φέτελ του στέρησαν τον τίτλο. Πλέον ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ανυπομονεί για την επόμενη χρονιά.

" Είναι δεδομένο ότι υπάρχει αρκετή απογοήτευση, αλλά την ίδια ώρα σκεφτόμαστε το 2011 θα έρθει σύντομα, όπου θα μπορούμε να παίρνουμε νίκες, με τον τρόπο που εμείς ξέρουμε. Από το 2011 περιμένω πολλά. Το 2009 ήταν δύσκολη χρονιά για τη Ferrari, αλλά τα χειρότερα πέρασαν", σχολίασε ο Αλόνσο στο ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του "Rai", ενώ στη συνέχεια δεν παρέβλεψε να συγχαρεί τον Φέτελ για την κατάκτηση του τίτλου:

" Ήταν ο ταχύτερος απ' όλους μας, είχε δέκα pole positions, μερικά μηχανικά προβλήματα του στέρησαν μερικούς βαθμούς, αλλά στο τέλος νίκησε. Συγχαρητήρια, αλλά ελπίζουμε ότι του χρόνου θα είναι πιο δύσκολο γι' αυτόν".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ