FORMULA 1

Αμφίβολος ο Ράικονεν για Σιγκαπούρη

Αμφίβολος ο Ράικονεν για Σιγκαπούρη

Οι αφόρητοι πόνοι στην πλάτη ίσως οδηγήσουν τον Κίμι Ράικονεν στην απόφαση να μην αγωνιστεί στον αγώνα της Σιγκαπούρης την Κυριακή (22/9, 15.00).

Ο Κίμι Ράικονεν ταλαιπωρείται από έντονους πόνους στην πλάτη. Ο Φινλανδός οδηγός της Lotus θα συμμετάσχει κανονικά στις χρονομετρημένες δοκιμές στο Grand Prix της Σιγκαπούρης.

Ωστόσο υπάρχει κίνδυνος να μην καταφέρει να λάβει μέρος στον αγώνα. Η κατάσταση της υγείας του νικητή στην Αυστραλία επιδεινώθηκε στην τρίτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών όπου ήταν 12ος.

Στη Lotus δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Ράικονεν μόνο στο Q1 προκειμένου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στον αγώνα και να επιστρέψει στο ξενοδοχείο του για να ξεκουραστεί.

Η μοναδική φορά που δεν έχει εκκινήσει σε Grand Prix ο Ράικονεν από το 2001 που ξεκίνησε η καριέρα του στη Φόρμουλα 1 ήταν στο "φιάσκο" της Ιντιανάπολις το 2005. Για την ακρίβεια είχε συμμετάσχει στο γύρο προθέρμανσης/σχηματισμού όπως και οι υπόλοιποι οδηγοί με ελαστικά Michelin και στη συνέχεια αποσύρθηκε στα πιτ.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ