FORMULA 1

Ανανεωμένη η Sauber στην Ισπανία

Ανανεωμένη η Sauber στην Ισπανία

Με νέο πρόσωπο θα παρουσιαστεί στην πίστα της Χερέθ η Sauber αφού μειώθηκε το βάρος της και έγιναν και αλλαγές στην αεροδυναμική των μονοθεσίων.

Μία από τις ομάδες οι οποίες είχαν πρόβλημα στο... ζύγισμα ήταν και η Sauber. Η C33s είχε βρεθεί υπέρβαρη σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς και έτσι οι μηχανικοί της ομάδας έπρεπε να πιάσουν δουλειά για να εκμεταλλευτούν τη διακοπή.

Έτσι, η εικόνα του μονοθεσίου θα είναι διαφορετική από αυτή που είδαμε στην Κίνα. Οι άνθρωποι της ομάδας προχώρησαν σε αλλαγές τόσο στο βάρος του μονοθεσίου όσο και στη αεροδυναμική.

Περισσότερες λεπτομέρειες έδωσε στη δημοσιότητα ο Τζιαμπάολο Νταλ' Άρα. "Η αναβάθμιση του μονοθεσίου περιλαμβάνει διαφοροποιημένο μπροστινό φτερό και διάφορες αλλαγές στην αεροδυναμική του μονοθεσίου. Παράλληλα, έγιναν και κάποιες αλλαγές στο λειτουργικό ώστε να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε καλύτερα τη δύναμη του μονοθεσίου. Θα έχουμε μπόλικη δουλειά την Παρασκευή" δήλωσε αρχικά ο αρχιμηχανικός της Sauber.

Κλείνοντας ο Τζιαμπάολο Νταλ' Άρα τόνισε: "Ξέρουμε ότι όλες οι ομάδες βελτιώνονται και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε. Σίγουρα θα κάνουμε το καλύτερο ώστε να πάρουμε βαθμούς".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ