FORMULA 1

Ανανεώνει με Red Bull ο Φέτελ

Ανανεώνει με Red Bull ο Φέτελ

Γερμανικά δημοσιεύματα θέλουν τον παγκόσμιο πρωταθλητή, Σεμπάστιαν Φέτελ, να ανανεώνει με την Red Bull μέχρι το 2014 και να γίνεται ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στην ιστορία του γερμανικού αθλητισμού.

Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Σεμπάστιαν Φέτελ μετά το συμβόλαιό του την Red Bull, να πηγαίνει στη Ferrari, πραγματοποιώντας ένα παιδικό του όνειρο.

Ωστόσο, αυτό αναμένεται να αργήσει, καθώς σύμφωνα με την έγκυρη "Bild" ο 23χρονος πιλότος είναι κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τους "ταύρους" μέχρι το 2014.

Τόσο ο ιδιοκτήτης της ομάδας, όσο και ο Ντίντριχ Μάτεσιτς, όσο και ο τεχνικός διευθυντής, Κρίστιαν Χόρνερ, επιθυμούν να κρατήσουν το Γερμανό ταλαντούχο πιλότο στο ρόστερ της Red Bull.

Στην περίπτωση που ανανεώσει το συμβόλαιό του για ακόμα δύο χρόνια (το υπάρχον λήγει στο τέλος της χρονιάς που έρχεται), θα έχει να λαμβάνει ετησίως 12.000.000 ευρώ.

Με αυτό το ποσό ο Φέτελ αναμένεται να προσθέσεις στον τραπεζικό του λογαριασμό 50.000.000 ευρώ και να γίνει ο τρίτος πλουσιότερος Γερμανός αθλητής, όντας πίσω από τους Μίκαελ Σουμάχερ και τον Ντιρκ Νοβίτσκι, τον άσο των Μάβερικς.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ