FORMULA 1

Ανανέωσε με τη Renault ο Πετρόβ

Ανανέωσε με τη Renault ο Πετρόβ

Τελικά, το σίριαλ της παραμονής του Βιτάλι Πετρόβ στην Renault, είχε αίσιο τέλος με τον Ρώσο να ανανεώνει για δύο επιπλέον χρόνια με τη γαλλική ομάδα.

Είναι γεγονός ότι στη Renault προσδοκούν στη βελτίωση του πιλότου τους. Ωστόσο, φαίνεται να πιστεύουν στις δυνατότητές του οι ιθύνοντες της ομάδας, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Με την ευκαιρία αυτής της συμφωνίας, ο Πετρόβ, θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει περισσότερο και να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα στο πρωτάθλημα του 2011.

Το αφεντικό της ομάδας, Ερίκ Μπουγιέ, είπε για τη συμφωνία: " Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Βιτάλι θα μείνει μαζί μας για το 2011 και το 2012. Όλοι στην ομάδα δούλεψαν τους προηγούμενους μήνες για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και ένας σταθερός πιλότος είναι απαραίτητος για να φτάσουμε τους στόχους μας. Ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα είναι ένας πιλότος που συνδυάζει ταχύτητα και σταθερότητα και είμαστε σίγουροι πως ο Βιτάλι θα πλησιάσει το επίπεδό του την επόμενη σεζόν".

Από την πλευρά του, ο Πετρόβ είπε:

" Έμαθα πολλά για το πρωτάθλημα, τις πίστες αλλά και τα μονοθέσια. Αυτό θα με βοηθήσει να βελτιωθώ περισσότερο στο μέλλον. Είμαι ενθουσιασμένος που δουλεύω για μια τόσο μεγάλη ομάδα".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ