FORMULA 1

Ανανέωσε ο Αλόνσο με Ferrari μέχρι το 2016

Ανανέωσε ο Αλόνσο με Ferrari μέχρι το 2016

Η Ferrari... έδεσε το άλογό της (Φερνάντο Αλόνσο) μέχρι το 2016, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών για επέκταση της συμφωνίας τους.

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, μεταπήδησε πέρυσι από τη Renault στη Ferrari, κερδίζοντας τη 2η θέση με 252 βαθμούς.

Η φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει καλά, έχοντας κερδίσει στους πρώτους τέσσερις αγώνες μόλις 41 βαθμούς (5ος στην κατάταξη). Ωστόσο, η πίστη και η εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ του Αλόνσο και της Ferrari για ένα πολύ καλύτερο μέλλον είναι αμφίδρομη, γεγονός που φαίνεται από την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

" Είναι απίστευτη η ευχαρίστηση με το να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας με έναν πιλότο που έχει στο πνεύμα του πάντα τη νίκη, ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις", ανέφερε αρχικά για τη συμφωνία των δύο πλευρών ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

" Ο Φερνάντο έχει την απαραίτητη ποιότητα, την τεχνική και την προσωπικότητα για να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην ιστορία της Ferrari και ελπίζω να εμπλουτιστεί με περισσότερες νίκες πολύ σύντομα".

Ο Ισπανός δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής από την πλευρά του είπε: " Είμαι πολύ χαρούμενος για την επίτευξη της συγκεκριμένης συμφωνίας. Αμέσως ένιωσα άνετα με τη Ferrari και τώρα μοιάζει να είναι για μένα δεύτερη οικογένεια.

Έχω την απόλυτη εμπιστοσύνη στους άντρες και τις γυναίκες που εργάζονται στο Μαρανέλο και σε αυτούς που ηγούνται της ομάδας. Συνεπώς είναι φυσικό για μένα να αποφασίσω να παρατείνω τη σχέση μου με μια ομάδα που δεν θα είχα αμφιβολία ότι θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου μια μέρα".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ